MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Altınok Öz Soykar Sitesi Sakinleri İle Buluştu
Başkan Altınok Öz Soykar Sitesi Sakinleri İle Buluştu

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Deprem Dönüşümü” çerçevesinde mahallelerde ve sitelerde halkla buluşmaya devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, bu kez Soykar Sitesi sakinleri ile bir araya geldi. Deprem dönüşümünün, halkın önceliklerine göre gerçekleşmesine büyük önem veren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Soykar Sitesi sakinlerinin sorunlarını dinleyip kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Soykar Sitesi’nde gerçekleşen toplantıya Başkan yardımcıları, Meclis üyesi Osman Güdü, Belediye Başkan danışmanları, birim müdürleri, Soykar Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Özdemir ve site sakinleri katıldı.

 

İnsan Odaklı Deprem Dönüşüm Projesi”ndeki yenileşme sürecinde vatandaşların haklarının korunmasını ön planda tutan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, site sakinlerine, deprem dönüşüm, yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşüm hakkında geniş bilgiler verdi.

BASKAN OZ SOYKAR SITESI  (5)

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz, Kartal’da deprem gerçeğini dikkate alarak 5 yıldır uygulamaya koydukları çalışmalarla önemli bir mesafe katettiklerini belirterek “Kartal Belediyesi olarak Deprem Dönüşüm Projemiz kapsamındaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deprem Dönüşüm Projesi ile çarpık ve sağlıksız yapılaşmanın önüne geçmeyi, tüm konutların, kamu yapılarının depreme dayanıklı hale getirilmesini hedeflemekteyiz. Kartal, deprem dönüşümünde Türkiye’nin öncü, en hazır, en donanımlı ilçesi. Çalışmalarımız aralıksız devam ediyor” dedi.

 

Başkan Altınok Öz, toplantının ardından site sakinlerinin isteğiyle site içi ve çevresini gezerek site yönetim kurulu Başkanı Aydın Özdemir ve site sakinlerinden bilgi aldı. Başkan Altınok Öz, belediye olarak her zaman halkın yanında olduklarını belirterek “Yasalar ve kanunlar çerçevesinde halkımıza her türlü desteği veririz” dedi. Site sakinleri de Başkan Öz’e, kendileriyle bir araya geldiği, bilgilendirdiği ve destek verdiği için teşekkür ettiler.

 

 

Galeri
📆 25 Aralık 2013 Çarşamba 09:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR