MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz, “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” paneline katıldı
Başkan Altınok Öz, “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” paneline katıldı

Kartal Atatürkçü Düşünce Derneği’nin hazırladığı “Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” paneli Kartal Belediyesi Ekolojik Çadır’da yapıldı. Ekonomist Uğur Civelek’in konuşmacı olarak katıldığı panele Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanısıra ADD Kartal Şube Başkanı Av. Ekin Balkancı, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve birçok Kartallı vatandaş katıldı.
Türkiye tarihinin ekonomik yapısı ve koşullarını anlatan ekonomist Uğur Civelek, gelecek dönemde Türkiye’yi bekleyen ekonomik krize karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgu yaptı. Civelek, “20 yıl önce Türkiye’de her yüz kişiden 10’u borçluyken şu an her yüz kişiden 60 ‘ı borçlu. 2001’de girilen krizden çabuk çıkılmasının nedeni budur. Fakat bundan sonraki gireceğimiz kriz ülkeyi daha çok etkileyecek ve krizi atlatamayacağız” dedi. Atatürk devrimlerini ve sonraki süreçte yaşananları da farklı bir bakış açısıyla anlatan Uğur Civelek, konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtladı.
“Türkiye Ekonomisi Nereye Gidiyor?” paneline katılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Ekonomist Uğur Civelek’e teşekkür ederek, “Uğur Hocamızın söylediklerine katılıyorum. Önümüzde bir ekonomik kriz var. Halkımızın ve yöneticilerin daha bilinçli davranması gerekiyor. Biz Kartal Belediyesi olarak yakında gelecek olan krize hazırlıklıyız. Şu süreçte birbirimize daha yakın olmamız ve birlikte hareket etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

📆 09 Ocak 2014 Perşembe 10:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR