MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E FAHRİ GAZİLİK BERATI
BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E FAHRİ GAZİLİK BERATI

Şehit yakınları ve gaziler, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Gaziler tarafından Fahri Gazi ilan edilen Başkan Altınok Öz, “Mazide muktedir iken bütün gücü ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güven ile bakmaya hakkı yoktur” dedi.

 

 

Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya ile İstanbul Şehit Anaları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Pakize Alp Akbaba ve dernek üyeleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti. Başkan Altınok Öz’e, Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi tarafından gazilik beratı verilerek “Fahri Gazi” ilan edildi.

 

Başkan Altınok Öz’e Teşekkür Ettiler

Ziyarette Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya, Kartal Belediyesi’nin gazilere ve şehit yakınlarına gösterdiği ilgiden ve destekten dolayı teşekkür ederek “Kartal Belediyesi’nin gazilere ve şehit yakınlarına gösterdiği ilgiden dolayı çok mutluyuz. Gaziler gününde bizler unutmayan başkanımız Altınok Öz ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Kartal Belediyesi’nin Çanakkale Gezici Müzesi’ni Kartal’a getirmesi de bizleri çok mutlu etti. Müzeyi gezdiğimizde Türkiye’nin kurtuluşu için verilen mücadeleye yakından tanıklık etik. Bizler de Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi olarak çocuklarımıza ve gençlerimize gaziliği ve şehitliği gerçek anlamda öğretmek ve milli değerlerimizi göstermek için bir müze projesini yakından hayata geçireceğiz” dedi.

 

unnamed (3)

“Gazi ve Şehitleri Unutmayın”

Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya’nın konuşmasın ardından söz alan İstanbul Şehit Anaları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Pakize Alp Akbaba, Türkiye Cumhuriyeti’nin kolay kurulmadığını, bugünlere gelene kadar çok şehitler verdiklerini söyledi. Pakize Alp Akbaba, babasının Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün askeri olduğunu ve madalyaları bulunduğunu belirterek “ Türkiye Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Cumhuriyeti korumak hepimizin görevidir. Ben çocuğumu bu topraklara şehit verdim. Benim babam da Atatürk’ün askeriydi. Rus cephesinde amcam ile birlikte savaştılar. Hem babamın hem de amcamın madalyaları var. Biz şehit yakınları ve gaziler olarak Türkiye’nin şu anki durumundan büyük üzüntü duyuyoruz. Şehit ve gazileri kimse unutmasın” diye konuştu.

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ise gazi ve şehit yakınlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Mazide muktedir iken bütün gücü ile çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, geleceğe güven ile bakmaya hakkı yoktur” sözünü hatırlattı ve gazi ve şehit yakınlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Başkan Altınok Öz’e Fahri Gazilik Beratı Verildi

Ziyaretin sonunda Türkiye Harp Malulü, Şehit Dul ve Yetimler Derneği İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Oktay Kaya, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, genel merkezden onaylı gazilik beratı ve gazilik madalyası takdim ederek “Fahri Gazi” ilan etti. İstanbul Şehit Anaları Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Pakize Alp ise derneğe desteklerinden dolayı Başkan Altınok Öz’e teşekkür plaketi verdi. Plaket töreninin ardından Başkan Op. Dr. Altınok Öz, kendisine verilen madalyayı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında kortej yürüyüşünde göğsünde büyük gururla taşıyacağını belirtti.

Galeri
📆 10 Ekim 2014 Cuma 12:21   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR