MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E HASAN PAŞA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET
BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E HASAN PAŞA İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün bu kez ziyaretçileri çocuklar oldu. Kartal Hasan Paşa İlkokulu öğrencileri, yerel yönetimler konusunda hazırladıkları proje kapsamında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

 

Kartal Hasan Paşa İlkokulu 4-E sınıfı öğrencilerinden Ahmet Tarık Bektaş, Enes Yurtsever, Nehir Ağbulak, Deniz Gültekin ve Ela Işık; Başkan Altınok Öz’e yerel yönetimler ve Kartal’daki projeler hakkında sorular sordu. Minik misafirlerini büyük bir keyifle ağırlayan Başkan Altınok Öz, öğrencilerle sohbet ederek sorularını yanıtladı. Çocukları çok sevdiğini ve Kartal’da çocuklara yönelik birçok proje yaptıklarını belirtti. İlçe yönetimi ile ilgili bilgilerini ve tecrübelerini minik misafirleri ile paylaşan Başkan Altınok Öz, çocukların oyun oynamaları için yeşil alanları artırdığını ve park yaptıklarını da söyledi. Mehmet Ali Büklü Parkı’ndaki Buz ve Kay Pisti’ni hizmete soktuklarını belirterek minik misafirlerine bir müjde vermeyi de unutmadı. Yakacık’ta Masal Evi projesinin de yakın zamanda açılacağını yine bu projeyi de çocuklar için hayata geçirdiğini belirtti. Ziyaretin sonunda öğrenciler Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e projelerinde kendilerine destek olduğu için teşekkür etti.

 

 

📆 07 Nisan 2017 Cuma 11:40   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR