MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E SODEM’DEN ÖDÜL
BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E SODEM’DEN ÖDÜL

Kartal Belediyesi; Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği’nin düzenlediği (SODEM) 2016 Yerel Yönetim Ödülleri’nde  “Katılım ve Yönetişim” dalında ödüle layık görüldü. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ödülü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı.

 

 

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımı ile başarılı belediyecilik uygulamalarını Türkiye’de ve dünyada güçlü bir algıya dönüştürmek amacı ile kurulan Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği(SODEM) 2016 Yerel Yönetim Ödülleri sahiplerini buldu. Türkiye’nin değişik bölgesinden 122 belediye başkanının yer aldığı toplantı İzmir Seferihisar’da gerçekleştirildi.

 

 

İyi proje ve uygulamalarının duyurulması, paylaşılması, belediye başkanları arasındaki ilişki ve iletişimin güçlendirilmesi, proje ve bilgi alışverişinin gerçekleştirilmesi için bir araya gelen SODEM üyesi belediyelere Yerel Yönetim Ödülleri takdim edildi. Belde, metropol ilçe, metropol dışı ilçe ve büyükşehir olmak üzere 100 belediyeden 500’ün üzerinde proje başvurusunun olduğu yarışmada başarılı belediyelere ödülleri verildi.  Projeleriyle dikkat çeken başarılı CHP’li belediyelere ödüllerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu verdi.
de05d643-8642-45a0-aefa-ca833585be41 e96da11b-4b06-4e0a-a092-ba43a8833699

“Başkanlarımız son derece başarılı belediye hizmetlerinin altına imza attı”

 

CHP’li belediyelerin son derece başarılı belediye hizmetlerinin altına imza attığını ve bunları kamuoyuna duyurmanın güzel bir tanıtım olduğunu belirten Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “İki günlük bir toplantı oldu. Son derece verimli en azından yaptığımız projeleri kamuoyuyla paylaşma olanağı bulduk. Belediye başkanlarımız son derece başarılı belediye hizmetlerinin altına imza attı. ‘Belediye başkanlarımız başarılıdır’ demenin ötesinde kamuoyuna anlatılması çok önemli. Jüri üyelerimize yaptıkları seçim nedeniyle yürekten teşekkür ederim. Eminim zorlandılar ama güzel projeleri bize tanıtma imkânı buldular. İlk toplu konut projesi, ilk metro, bunları hep ilk CHP’li belediyeler yaptı. İlk metrobüs ulaşımını Ankara’da CHP’li belediye yaptı. İlk hafif raylı sistemleri CHP’li belediyeler hayata geçirdi. İlk tercihli yol uygulaması yine CHP’li belediyelerin yaptığı uygulamalardan birisi. İlk yapı kooperatifi, ilk enerji kooperatifi, ilk halk ekmek fabrikaları, ilk çocuk meclisini kuran, ilk tarımsal üretim ve araştırma merkezini kuran, ilk ekolojik kreşi kuran, ilk öğrenci yurtlarını kuran yine CHP’li belediyelerdir.”

 

Kartal Belediyesi’ne Katılım ve Yönetişim Ödülü

 

Başkan Öz, ödülü CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’ndan aldı

 

Katılımcı ve paylaşımcı bir anlayış ile sonuç ve hedef odaklı olaylara yönelmiş, vatandaşa hizmeti esas alan, katılımcı, şeffaf, hesap verebilir çağdaş bir yönetim biçimine imkân veren yaklaşımından dolayı TAK Kartal projesi ile Kartal Belediyesi, Katılım ve Yönetişim ödülüne layık görüldü. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti.

 

Galeri
📆 14 Mart 2016 Pazartesi 10:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR