MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Altınok Öz’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
Başkan Altınok Öz’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

 

Kartal Belediyesi çalışanları, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün doğum günü için sürpriz bir kutlama düzenledi. Başkan Yardımcıları, Başkan Danışmanları, birim müdürleri ve Kartal Belediyesi çalışanlarının organize ettiği sürpriz doğum günü kutlamasında Başkan Op. Dr Altınok Öz duygulandı ve çalışanlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

 

 

Kartal Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yemek salonunda düzenlenen kutlamada Başkan Altınok Öz, duygu dolu dakikalar yaşadı. Doğum gününü hatırlayan tüm çalışanlarına teşekkür eden Başkan Altınok Öz,

 

Geçtiğimiz günlerde katıldığım yemekli bir toplantıda karşı masada bulunan bir iş adamına beni tanıştırdılar. Beyefendi beni tanımıyormuş. Aynı ortamda bulunduğumuz kişiler, adama ‘Kartal’a büyük yatırımlar yapan bir iş adamısınız. Kartal Belediye Başkanı’nı nasıl tanımazsınız?’ diye sordular. İş adamı onlara şu yanıtı verdi: ‘Kartal Belediyesi’ne her gittiğimde işlerimi o kadar sorunsuz ve kolayca hallettim ki Başkan’a gitmeme gerek olmadı.’ İşte bu yanıtın mimarları sizlersiniz. Sizlerle gurur duyuyorum, Yeni binamıza taşınmamız dolayısıyla başlattığımız personel eğitimlerimizi takip ediyorum. Bu eğitimin bir amacı var. Yeni bir binaya taşındık ve buradaki sistem çok farklı işleyecek. Bu binaya taşınmak, burada sizlerle çalışmak ve doğum günümü kutlamak çok güzel, hepinize çok teşekkür ediyorum. ” dedi.

 

 

Doğum günü kutlamalarına alışık olmadığını belirten Başkan Op. Dr. Altınok Öz, “Bizim çocukluğumuzda doğum günü kutlamaları, bir nevi küçük burjuvazi geleneği olarak görülürdü. Ben de böyle bir anlayışta büyüdüğüm için şu an rahat değilim, Beni hatırlamanız beni çok mutlu etti ama beni en çok mutlu eden, bu sabah bana hediye edilen ve üzerimde bulunan süveterdir. Çünkü bu süveter, Atatürk’ün giydiği ve eski bir fotoğrafından esinlenerek tasarlanmış bir süveterdir. Bunu, severek ve gururla giyeceğim. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuşmasının ardından doğum günü pastasını kesti ve personeline ikram etti. Kartal Belediyesi çalışanları da Başkan Altınok Öz’ü tebrik ederek doğum günü dolayısıyla iyi dileklerini ilettiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

📆 31 Aralık 2013 Salı 11:16   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR