MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Altınok Öz’e tebrik ziyaretleri sürüyor
Başkan Altınok Öz’e tebrik ziyaretleri sürüyor

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, Kartal halkının takdiriyle ikinci kez göreve başlamasının ardından belediyede tebrik ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal’da göreve başladığı günden itibaren Sivil Toplum Kuruluşları, gazeteciler, dernekler, site yöneticileri, üyeler, esnaflar, vatandaşlar ve birçok kurum tarafından makamında ziyaret edilip, tebrikleri kabul ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelen ve onların bu ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür eden Op. Dr.Altınok Öz, önümüzdeki 5 yıllık dönemde yeni projelerle Kartal için hizmet vermeye devam edeceklerini belirtti. Başkan Altınok Öz, Kartallı vatandaşların tebriklerini belediye binasında tek tek kabul etti.

Kartal Disk Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Bülent Topal, Müdür Yardımcısı ve okul öğretmeni Başkan Altınok Öz’ü tebrik ederek, eğitime verdiği destekten ve okullarına yapılan yardımdan dolayı plaket takdim ettiler. Başkan Altınok Öz de eğitime, çocuklara ve gençlere sosyal ve kültürel açıdan yapılabilecek her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Başkan Altınok Öz’ü, gazeteci Fethi Satıcı, Gerçek Haber, Güne Doğuş Haber, İstanbul 34 ve İzci Haber’in imtiyaz sahipleri de tebrik ziyaretinde bulundu. Kartal’ın yerel basınını temsilen gelen gazeteciler Başkan Altınok Öz’e  Kartal heykelciği takdim etti.

Kars, Ardahan, Artvin Dernekleri adına Murat Yeşil ve derneklerin yönetim kurulu üyeleri, Yakacık Yeni Mahalle CHP eski meclis üyesi Turan Menğcur ve beraberindeki heyet, Türkiye Sakatlar Derneği Pendik Şube Başkanı Nur Özgen ve beraberindeki heyet, Demirli Park Site Yönetim Kurulu Başkanı Burak Çınaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Uğur Mumcu Cemevi Dernek Başkanı Mahmut Yıldız ve beraberindeki heyet, Kartal Lisesi Mezunları Derneği (KALMEDER) Başkanı Murat Karaca ve dernek üyeleri Başkan Altınok Öz’ü ziyaret ederek hem tebrik etti, hem de belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi alarak, başarılar dilediler.

📆 21 Nisan 2014 Pazartesi 10:47   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR