MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ
BAŞKAN ALTINOK ÖZ’E TEŞEKKÜR PLAKETİ

Kartal Belediyesi, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erzincan Uğur Okulları öğretmenlerinin düzenlediği İstanbul gezisinde müdür ve öğretmenleri Ada Kartal Hotel’de ağırladı.

 

Maarif Müdürü Selahattin Karaman ve Uğur Okulları Müdürü Şevki Akdağ, gezinin tamamlanmasının ardından Kartal Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ın makamında gerçekleşen ziyarete Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Av. Hüsnü Yeşilyurt, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili Taner Özdemir ile Meclis Divan Kâtibi ve Meclis Üyesi Mehmet Tirgil katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün il dışında olması dolayısıyla Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’ı makamında ziyaret eden Maarif Müdürü Selahattin Karaman ve Uğur Okulları Müdürü Şevki Akdağ, İstanbul’da bulundukları süre içerisinde kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere organizasyonda emeği bulunan CHP Grup Başkan Vekili Taner Özdemir’e, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan ile Av. Hüsnü Yeşilyurt’a ve tüm belediye yetkililerine teşekkür etti. Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan ise şunları dile getirdi: “Öğretmenler için düzenlenen İstanbul gezisinde sizleri tesislerimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Sizlerin memnuniyeti bizleri sevindirdi. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz.“ dedi.
ab48b71a-3054-4124-94c2-d42d178fecfb

Ziyaretin sonunda Maarif Müdürü Selahattin Karaman ve Uğur Okulları Müdürü Şevki Akdağ, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları ve CHP Grup Başkan Vekili için hazırladıkları teşekkür plaketlerini takdim ederken; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, CHP Grup Başkan Vekili Taner Özdemir ve Meclis Üyesi Mehmet Tirgil tarafından ise konuklara Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına Kartal plaketi ve kahve fincan takımı hediye edildi.

 

Galeri
📆 24 Mayıs 2016 Salı 10:13   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR