MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Altınok Öz’eKartallılardan Tebrik Ziyareti
Başkan Altınok Öz’eKartallılardan Tebrik Ziyareti

Kartal’da “önce insan” yaklaşımıyla halka hizmet eden ve sosyal belediyecilik anlayışını uygulayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, halkın takdiri ile ikinci dönem belediye başkanlığına seçilmesinin ardından tebrik ziyaretleri ile yine vatandaşlarla bir arada olmaya devam ediyor.

 
Başkan Altınok Öz, Kartal’daki Sivil Toplum Kuruluşları, gazeteciler, dernekler, site yöneticileri, üyeler, esnaflar ve vatandaşlar tarafından yapılan tebrik ziyaretlerini Kartal Belediyesi yeni hizmet binasında kabul ediyor. Kartal’da 5 yılda 230 projeye imza atan, yeni dönemde de uygulanacak olan projelerle çalışmalara devam edip, hızlı ve şeffaf bir anlayışla hizmet vereceklerini belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kendisine tebrik ziyaretinde bulunan tüm vatandaşlara ve sivil toplum kuruluşlarına gösterdikleri hassasiyet için teşekkür etti.

 
Yapılan tebrik ziyaretlerinde vatandaşlarla yakından ilgilenen, onların tebriklerini kabul ederek, isteklerini, önerilerini dinleyen Başkan Altınok Öz, 5 yıldan bu yana “Halk için halkla birlikte yönetim” anlayışıyla çalıştıklarını, herkese ve her kesime hizmet götürdüklerini söyledi. Kartal’da 5 yılda yeşil alanlardan parklara, kreşlerden deprem dönüşüme her konuda “insan” odaklı projeleri hayata geçirdiklerini belirterek yeni dönemde Kartal ve Kartallılar için birçok yeni projeye imza atacaklarını belirtti.

📆 12 Nisan 2014 Cumartesi 15:32   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR