MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » BAŞKAN ÇALIK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN ÇALIK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Beylikdüzü’nde hizmet veren 10 mahalle muhtarı ile bir araya geldi. Başkan Çalık yemeğe katılan muhtarların günlerini kutlayarak, “Beylikdüzü Belediyesi olarak demokrasinin mihenk taşlarını oluşturan muhtarlarımızla her zaman omuz omuza, Beylikdüzü Aklıyla çalışıyoruz.” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla ilçede hizmet veren muhtarlarla bir araya geldi. Beylikdüzü Belediyesi Marmara Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık ile birlikte ilçede hizmet veren 10 mahalle muhtarı katıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin ihtiyaç duydukları her noktada onların yanlarında olduklarını belirten muhtarlar Başkan Çalık’a teşekkür etti. Program sonunda Başkan Çalık muhtarlara, günün anlam ve önemine ilişkin çiçek ve hediyeler takdim etti.

Muhtarlarımızla her zaman omuz omuza, Beylikdüzü Aklıyla çalışıyoruz”

Muhtarların dayanışma ve yardımlaşma ruhuyla hizmet ürettiğini vurgulayan Başkan Çalık “Beylikdüzü Belediyesi olarak demokrasinin mihenk taşlarını oluşturan muhtarlarımızla her zaman omuz omuza, Beylikdüzü Aklıyla çalışıyoruz. Vatandaşlarla ilk temasın olduğu, katılımcı demokrasinin gelişmesinin en önemli adımı muhtarlık müessesesi. Kentimiz için büyük bir özveriyle çalışan ve komşularımızın sesi olan değerli muhtarlarımıza, yaptığımız çalışmalarda bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü canı gönülden kutluyorum.” dedi.

📆 25 Ekim 2022 Salı 21:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR