MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Beykoz, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum » Başkan Çelikbilek’ten Prizren’e Ziyaret
Başkan Çelikbilek’ten Prizren’e Ziyaret
Kosova’nın bağımsızlığının 8. yılı nedeniyle Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, kardeş şehrimiz Prizren’de temaslarda bulundu.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek bir dizi ziyarette bulunmak için Kosova’nın Prizren kentini ziyaret etti.

 

İlk olarak Kosova Cumhuriyeti Kamu Yönetimi Başkanı Mahir Yağcılar ile buluşan Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, daha sonra Murat Hüdavendigâr Türbesi’ni ziyaret ederek, ziyaretçi defterine duygu ve düşüncelerini yazdı.

 

Başkan Yücel Çelikbilek ziyaretlerinin devamında Türkiye Cumhuriyeti Prizren Başkonsolosu Selen Evcit, Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanı Kurmay Albay Saim Bağcı, Prizren İslam Birliği Başkanı Lütfi Balık ve son olarak da Prizren Belediye Başkanı Ramadan Muya ile biraraya geldi. Belediyede çeşitli incelemelerde bulundu.

Başkan Çelikbilek “Prizren’e Desteklerimiz Sürecek”

Her Ramazan ayında Prizren’de 1200 kişiye iftar verdiklerini  belirten Başkan Yücel Çelikbilek: “Prizren Belediyesi ile imzaladığımız protokol çerçevesinde Prizren’de büyük ihtiyaç duyulan Türk Kültür Merkezi’nin bu yıl temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Açılacak Kültür Merkezi’nin içerisinde; okuma salonları, meslek kursları ve büyük toplantı salonları olacak. Beykoz Belediyesi ve Prizren Belediyesi ortaklığıyla bugüne kadar Prizren’de çok sayıda iş kadınına ve yardım kuruluşlarına destekte bulunduk, bulunmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

📆 22 Şubat 2016 Pazartesi 10:41   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR