MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Erdem, STK ve hemşehri dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor
Başkan Erdem, STK ve hemşehri dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor

Belediye Başkanımız İsmail Erdem, bu hafta sonunu da il ve ilçelerimizin dernek ziyaretlerine ayırdı. Başkan Erdem her biri kültürel zenginliğimiz olan yörelerimizin dernek temsilcileri ve üyeleriyle bir araya geldi. 

 

Yoğun hafta sonu programı çerçevesinde çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiren Belediye Başkanımız Erdem, sosyal ve kültürel işlevleri yerine getirmede çok önemli bir misyonu üstlenen hemşehri dernekleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

9-10 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen ziyaretlerde Başkanımız Erdem sırası ile Bingöl,Tokat,Kastamonu,Erzincan,Sinop, Sivas, Giresun,Ordu, Kars-Iğdır-Ardahan, Rize, Bartı, Van ve Siirt derneklerini ziyaret ederek buradaki dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Gittiği her ziyarette vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Erdem, göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirmiş oldukları projeler hakkında bilgiler verdi.

Başkanımız Erdem, ziyaretler sırasında yaptığı konuşmalarda köy derneklerinin sosyal hayattaki önemine vurgu yaparak:”Hemşehri dernekleri, sosyal,  kültürel, ahlaki, eğitimsel etkinlik ve işlevlerde de bulunuyorlar. Hitap ettikleri kitlenin kültürel değerlerini yaşatmak için özel gayret gösteriyorlar. Bu sebeple çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar.Belediye olarak, sosyal değerlerin halka taşınmasında yoğun çaba sarf ediyoruz. Gönüllü kuruluşların bu konuda yapacağı çalışmaları çok anlamlı ve önemli buluyorum” şeklinde konuştu.

📆 11 Eylül 2017 Pazartesi 11:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR