MENÜ ☰
ARTDUŞ
Temmuz 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
.
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Başkan Eren Ali Bingöl, halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi
Başkan Eren Ali Bingöl, halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, belediyede düzenlenen halk buluşmasında vatandaşlarla bir araya geldi. Talep ve önerileri dinleyen Başkan Eren Ali Bingöl, buluşmaların mahallelere taşınabileceği müjdesini de vatandaşlarla paylaştı. 

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, Tuzlalı komşularıyla halk buluşmasında bir araya geldi. Her cuma belediyenin giriş katında gerçekleştirileceği belirtilen buluşmaya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Eren Ali Bingöl, bu buluşmaların Tuzla’daki mahallelerde de organize edilmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını söyledi.

 “HEP BİRLİKTE, KARARLILIKLA VE ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ”

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl, “Bugün, halk buluşmalarımızın ilkini, halkımızın yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Tuzlalı komşularımız ile tek tek görüşerek; isteklerini, sorun ve şikayetlerini dinledik, notlarımızı aldık. Gördük ki, gücümüze güç katan kıymetli komşularımızla çözüme ulaştıracağımız çok konu ve hayata geçireceğimiz çok proje var. Tuzla’nın umutlu geleceği için hep birlikte, kararlılıkla ve ortak akılla çalışacağız” şeklinde konuştu. Gerçekleşen buluşma ile Tuzlalı vatandaşlar, istek ve önerilerini doğrudan başkana iletme imkânı buldu. Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, çözümler üzerinde çalışacaklarını belirtti.

📆 24 Mayıs 2024 Cuma 10:56   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

YAZARLAR

ANKET

Yeni tasarımı beğendiniz mi?

Sonuçlar

Yükleniyor ... Yükleniyor ...

PİYASALAR