MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » Başkan Hasan Can, Elmalıkent ve Kâzımkarabekir Mahalleleri Esnafıyla Buluştu
Başkan Hasan Can, Elmalıkent ve Kâzımkarabekir Mahalleleri Esnafıyla Buluştu

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Elmalıkent ve Kâzımkarabekir Mahalleleri esnafıyla bir araya geldi.

 

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Elmalıkent ve Kâzımkarabekir Mahalleleri esnafıyla bir araya geldi.

 

 

Programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcıları Av. Mahmut Eminmollaoğlu ve Maliki Ejder Batur, meclis üyeleri, AK Parti Elmalıkent Mahalle Teşkilatı Başkanı Mehmet Akagündüz, Elmalıkent Mahalle Muhtarı İbrahim Demiral ve esnaflar katıldı.

Elmalıkent Mahalle Muhtarı İbrahim Demiral açılış ve selamlama konuşması gerçekleştirdi.

AK Parti Elmalıkent Mahalle Teşkilatı Başkanı Mehmet Akagündüz gündeme dair bir selamlama konuşması gerçekleşirdi.

Akabinde Ümraniye Belediye Başkanı Maliki Ejder Batur konuşmasını gerçekleştirdi. Batur, mahallenin 2B arazilerinin imar planları ile belediyenin ve hükûmetin hizmetlerine değindi.

Ardından Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can; “2 aydır yaptığımız toplantılarla esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya geliyoruz” dedi. Başkan Hasan Hasan Can, “40 yılda yapılanların 13 yılda 4-5 katını yaptık. Göreve geldiğimiz günden bugüne Ümraniye’mize 400’ü aşkın kalıcı eser kazandırdık” dedi. Başkan Hasan Can, ayrıca hükûmetin 15 yılda yapmış olduğu kalıcı eserlerden ve hizmetlerden bahsetti. “Bugünlerde gündemimizde referandum var” diyen Başkan Hasan Can, “7 gün sonra Türkiye en önemli kararını verecek” dedi.

Başkan Hasan Can konuşmasına geçmiş hükümetlerin yanlışlıklarına ve darbelere değinerek devam etti. 16 Nisan’da yapılacak referandumun öneminden bahseden Başkan Hasan Can, “Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi bu ülkenin istikrarı için önemli” dedi. Başkan Hasan Can konuşmasının son bölümünde Kâzımkarabekir bölgesinin 2B imar planları hakkında bilgiler verdi.

📆 10 Nisan 2017 Pazartesi 11:17   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR