MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Başkan Hasan Can, Yamanspor Kulübünü Ziyaret Etti
Başkan Hasan Can, Yamanspor Kulübünü Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Yamanspor Kulübü ve Küçüksu Caddesi esnafıyla bir araya geldi.
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Yamanspor Kulübü ve Küçüksu Caddesi esnafıyla bir araya geldi.

 

 

Ümraniye Yamanspor Kulübüne yapılan ziyaret programında Başkan Hasan Can’a Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Küçükkapdan, Maliki Ejder Batur ve Av. Mahmut Eminmollaoğlu eşlik etti. Programda Ümraniye Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya ve Küçüksu Mahallesi esnafı bulundu.

 

 

Ümraniye Yamanspor Kulübü Başkanı Mahmut Celal Kalyoncu: “Sporun ve sporcunun her daim yanında olan Başkanımız Hasan Can’a kulübümüze sağlamış olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim” dedi.

 

 

Kazımkarabekir Spor Kulübü Başkanı ve AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Salim Çetinkaya da, Ümraniye’de tüm amatör kulüplere sağladığı katkılar için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

 

 

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Av. Mahmut Eminmollaoğlu ise; belediye hizmetleri ve referandumu konu alan bir konuşma gerçekleştirdi.

 

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, amatör kulüplerin yetiştirdiği sporcuların sadece sporcu kişiliklerinin değil insani yönlerinin de geliştirilmesi gerektiğini dile getirdi. Başkan Hasan Can: “Göreve geldiğimiz günden bugüne Ümraniye’de tüm futbol kulüplerine ayrım yapmaksızın destek verdik. Ümraniye Belediyesi olarak spora ve sporcuya her alanda destek oluyoruz” dedi. Başkan Hasan Can son olarak, yeni anayasa ile birlikte geçilecek olan Cumhurbaşkanlığı Hükûmet Sistemi ve 16 Nisan’daki referandumun hakkında konuştu.

📆 28 Mart 2017 Salı 14:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR