MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Ümraniye » Başkan Hasan Can’dan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Ziyaret
Başkan Hasan Can’dan Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığına Ziyaret
Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, referandum çalışmalarının başlamasıyla beraber ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

 

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, referandum çalışmalarının başlamasıyla beraber ilçe genelindeki ziyaretlerine devam ediyor. Bugün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakır ile MHP Ümraniye İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları bulundu.

16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak referandum seçimi için iki aydan daha az bir süre kala, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can da şehrin nabzını dinlemek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçe genelinde STK, dernekler, mahalle danışma meclisleri ve muhtarlıklar gibi birçok adrese giderek Ümraniye halkına referandum seçimleri ve yeni anayasa ile alakalı bilgilendirmeler yapan Başkan Hasan Can, bugün de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ümraniye İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ziyarette MHP Ümraniye Teşkilatı mensuplarının yeni anayasa hakkındaki merak ettikleri konularda açıklamalarda bulundu.  Başkan Hasan Can, “Ülkemiz için fevkalade bir değişimi inşallah el birliğiyle sağlamış olacağız” dedi. Ardından Başkan Hasan Can, Türkiye’nin istikrarı açısından referandumun önemini sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda MHP İlçe Başkanı Adnan Çakır, ziyaretlerinden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür etti. Başkan Hasan Can ise, MHP İlçe Başkanı Adnan Çakır’a göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunarak, Ümraniye Belediyesinin Meslek Edindirme kursu hocaları tarafından yapılan yaldız işlemeli cam tabak hediye etti.

📆 21 Şubat 2017 Salı 10:05   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR