MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Maltepe, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Kılıç: “Mahallenize ve topraklarınıza sahip çıkın”
Başkan Kılıç: “Mahallenize ve topraklarınıza sahip çıkın”

“Biz artık belediyeyi halkımızın ayağına getiriyoruz. Bütün sorunların çözüm yollarını sizlerle Maltepelilerle birlikte üreteceğiz.”

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük Mahalle Sakinleri ve Kanaat Önderleriyle bir araya geldi.

Hız kesmeden Maltepelilerle buluşmaya devam eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç bu sabah Başıbüyük halkı, mahalle muhtarı ve STK yöneticileriyle birlikte kahvaltıda buluştu.

Halkımıza Kentsel Gelişimin öncelikle Başıbüyük mahallesi sakinleriyle ve STK’larla birlikte alınacak olan ortak kararlarla hayata geçirileceğine değinen Başkan Kılıç; hiçbir Maltepeliyi mağdur etmeyeceklerini bir kez daha vurguladı. Mahallenize ve topraklarınıza sahip çıkın dedi.
Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşeceğini ve bu sorunun halkın yararına sonuçlanması için elinden gelenin fazlasını yapacağına dair söz verdi.

Dev Fuar Projesi “Maltepe Fuar Merkezi İstanbul”

Kılıç, Maltepe’nin MFM İstanbul ile çekim merkezi olacağını belirterek;”Yeni yapılacak Uluslararası Dev Fuar Merkezi Projesi ile Maltepe’yi Türkiye’nin en önemli kentlerinden biri yapacağız. Bu Konuda eminim ki Büyükşehir Belediye Başkanımız ve merkezi hükümetimiz de Maltepe’yi marka kent yapmak konusunda atılan bu ilk ve önemli adıma sıcak bakacaklardır” dedi.

“Biz artık belediyeyi halkımızın ayağına getiriyoruz. Bütün sorunların çözüm yollarını sizlerle Maltepelilerle birlikte üreteceğiz” diyerek sözlerine son veren Başkan Kılıç daha sonra Başıbüyük esnafını ziyaret etti.

📆 11 Nisan 2014 Cuma 16:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR