MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Kartal, Manşet, Politika » Başkan Öz ‘de aday adaylık başvurusu yaptı
Başkan Öz ‘de aday adaylık başvurusu yaptı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 2014 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Kartal Belediye Başkanlığı’na yeniden aday olmak için CHP Kartal İlçe Merkezi’ne başvuru da bulundu.

Kartal Belediyesi Merkez Binadan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) İlçe Merkezi’ne yürüyerek giden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve eşi Feray Öz’e yol boyunca kalabalık bir grup eşlik etti. Alkışlarla, sloganlarla desteklenen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  CHP İlçe Merkezi’de de alkışlarla karşılandı. Kartal Belediye Başkanlığı Aday Adalığı başvuru belgelerini CHP Kartal İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’e teslim eden Başkan Op. Dr. Altınok Öz, burada sık sık alkışlarla kesilen bir konuşma yaptı.

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, aday adaylığı belgelerini Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Av. Kamer Gök’e teslim ettikten sonra yaptığı konuşma asla elitist olmadığını, CHP ve Sosyal Demokratlığın ilkelerine zıt düşecek bir davranışta bulunmadığını belirterek şöyle konuştu: “Sevgili arkadaşlar, tatilini yarıda kesip görev sorumluluğu içerisinde bugün benim müracaatımda bulunan ve bulunma hassasiyeti gösteren Sayın İlçe Başkanımız Avukat Kamer Gök’e teşekkür ederim. Hayatım boyunca elitist olmadım yani ayrıcalıklı olmadım. Olmak da istemedim. Partimin kurallarının, kurullarının gereği olarak ‘31 Temmuz adaylık müracaat için son gündür’ dendiği için 31’inde müracaat etme kararı almıştım. Bu süre uzatıldı. Ama ben kararımı böyle aldığım için uzatmama ve ötelememe yönünde tercihimi kullandım. Onun için Kartal CHP İlçe Başkanlığı’ndayım. Burada sizlerle paylaşmak istediğim konular var. Sevgili arkadaşlar, 4,5 yılımız geçti. Herkesi mutlu ettim diyemem.  Herkesi mutlu edemedim. Aldığım parti kültürü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi ve Sosyal Demokrasinin temel ilkelerine zıt düşecek hiçbir davranışın içine girmediğimi ve bu yolda yürüdüğümü belirtmek istiyorum.”

 

“Hürriyet Bireysel İsteğin Önüne Geçti”

Bir anısını paylaşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Bunun mutluluğunu, bu görevi yapmanın hazzını yaşadığımı söylemek istiyorum. Stratejik olarak yanlış davrandığımız, yanlış planladığımız veya olgunlaşmadan harekete geçirdiğimiz bazı şeyler oldu. Ama bir şeyi özellikle belirtmek istiyorum. İstekleri karşılanamayan bir kadın, iyi de tanıdığım bir kadın, bir gün Anıt Kafe’de otururken yanıma geldi. Bir isteğini yerine getirtmediğim için üç yıl benimle konuşmadı. Gezi parkı olayından sonra ise aynı kadın yanıma gelerek “Hürriyetim bireysel isteklerimin çok daha önümdeymiş. Kartal’ın hürriyet ve özgürlük ortamı beni bu noktaya getirdi. Onun için sizin elinizi öpmek istiyorum ve geçmişi kapatmak istiyorum’ dedi. Biz bu özgürlük ortamını Kartal’a sunabildiysek en büyük başarımız o olmuş demektir” dedi.

Belediye Başkanlığı süresince kendisine katkı sunan ve her zaman destekleyen eşi Feray Öz ve Kartallılara teşekkür eden Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Buraya kadar gelmemizde sıkıntılarımı ve uykusuz gecelerimi karşılayan ve tolere eden başta eşim Feray Öz’e olmak üzere ilçe yönetimlerinde görev alan arkadaşlarıma ve sizlere teşekkür ediyor, sevgiler saygılar sunuyorum.”dedi.

KARTAL HALKINA VE EŞİNE TEŞEKKÜR ETTİ .

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz daha sonra Kartallılar ve partiler tarafından tebrik edildi. CHP İlçe Başkanlığı’nın balkonuna da çıkarak binlerce Kartallıyı selamlayan Başkan Op. Dr. Altınok Öz, merkezden ayrıldıktan sonra Kartal Belediyesi Merkez Binasına yine halkın yoğun desteği ve tebrikleri eşliğinde yürüyerek geldi.

📆 31 Temmuz 2013 Çarşamba 19:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR