MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ÖZ KARTALLILARLA HACI BEKTAŞ-I VELİ ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI
BAŞKAN ÖZ KARTALLILARLA HACI BEKTAŞ-I VELİ ANMA ETKİNLİĞİNE KATILDI

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Nevşehir’de düzenlenen 50. Ulusal, 24. Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinlikleri’ne 2000 Kartallıyla birlikte konuk oldu.
Türkiye’nin dört bir yanından gelen binlerce vatandaşın buluştuğu Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinliği, yoğun katılımla gerçekleşti. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, etkinliklerde ilgi ve sevgiyle karşılandı.
Selmanpakoğlu’ndan Başkan Öz’e Teşekkür.
Etkinliklerin açılış konuşmasını yapan Hacıbektaş Belediye Başkanı Ali Rıza Selmanpakoğlu, halen Sivas katliamının aydınlatılamamış olmasının içlerini acıtmayı sürdürdüğünü de belirterek, Madımak’ın mutlak surette müze olması gerektiğini vurguladı.
İstanbul’da yapımı kararlaştırılan 3. köprünün isminin Hacıbektaş-ı Veli olarak değiştirilmesini arzu ettiklerini vurgulayan Selmanpakoğlu, “Bu köprünün ismi barışın, kardeşliğin ve dostluğun yüzyıllar boyunca simgesi haline gelen Hacıbektaş Veli olsun” dedi. Etkinliğe katılan belediye başkanlarına kürsüden seslenen Selmanpakoğlu, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e de verdiği destek ve katılımı için teşekkür etti.

BASKAN OZ HACI BEKTAS ANMA (7)
“İncinsek de Kimseyi İncitmeyelim”
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı Hacı Bektaş-ı Veli Anma Etkinliklerinde sevgi gösterileri ile karşılandı. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada “Kimseyi incitmeyelim. Sevgiyi hoşgörüyü bu coğrafyaya getirenler, bu topraklara getirenler Yunus Emre’ler, Mevlana’lar, Hacı Bektaş-ı Veli’lerdir. O topraklar bu topraklardır. Burada sevgi vardır, burada hoşgörü vardır, burada insan sevgisi insanların yüreklerindedir. O nedenle Hacı Bektaş’ın bir sözünü hiç unutmayalım. İncinsek de kimseyi incitmeyelim. Sizden isteğim budur” diye konuştu.

BASKAN OZ HACI BEKTAS ANMA (5)
Hacıbektaş Halkı Başkan Öz’ü Sevgiyle Karşıladı
Konuşmaları, Hacıbektaş Belediye Binası’nın balkonundan izleyen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, törenin ardından Hacıbektaş Belediyesi yöneticileri, çalışanları, CHP Kayseri İl Başkanı Ertuğrul Gönenç ve CHP eski Milletvekili Mustafa Özyürek’le bir süre sohbet etti. Daha sonra Hacıbektaş Belediye Binası’ndan ayrılan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Hacıbektaş sokaklarında gezerek halkla buluştu ve esnafı ziyaret ederek onları dinledi. Hacıbektaş halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, onlarla bol bol fotoğraf çektirdi.

Galeri
📆 20 Ağustos 2013 Salı 09:06   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR