MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Öz Petrol İş Mahallesi’nde
Başkan Öz Petrol İş Mahallesi’nde

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Petrol İş Mahallesi Çarşamba pazarında esnaf ve vatandaşlarla görüştü. Çarşamba pazarını gezen Başkan Altınok Öz, esnaf ve yurttaşları dinledi, düşüncelerini paylaştı. Başkan Altınok Öz, “Kartal’ı 5 yıl Kartallılarla birlikte yönettik. Halk için halkla beraber yönetim anlayışını esas aldık. Sosyal Belediyecilik uygulamalarımızı sürdüreceğiz. Halkımızın sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

 

BASKAN PETROL IS MAHALLESI ZIYARET (9)

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, beraberinde CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza Koştu ve CHP’li Kadın Kolları ile birlikte Petrol İş Mahallesi’ndeki Çarşamba pazarını gezdi. Başkan Altınok Öz, pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılandı. Tezgahları tek tek ziyaret eden Başkan Altınok Öz, meyve sebze fiyatlarının yanı sıra satışlar ile ilgili pazarcı esnafından bilgi alarak beklentilerini dinledi.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, pazar ziyareti sırasında çocuk ve gençlerle de tek tek konuştu. Başkan Öz’ü heyecanla kucaklayan çocuklar ve gençler, bol bol fotoğraf çektirdiler. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Altınok Öz, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Görev yaptığımız 5 yıla baktığımızda çocuklarıma yönelik yaptığımız hizmetler, samimiyetimizin ve gayretlerimizin açık bir göstergesidir. Zira her mahalleye bir kreş sözümüz vardı. Greve geldiğimizde Kartal’daki kreş sayısı 1 iken 11 ‘e çıkardık. Çocuklarımıza folklor, santranç kursları, sosyal etkinlikler düzenledik. Yeni parklar ve oyun alanları açtık. Amacımız, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak. Bunun için de gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

BASKAN PETROL IS MAHALLESI ZIYARET (14)

 

Başkan Altınok Öz Esnafı Yerinde Ziyaret Etti

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, pazar ziyaretinin ardından mahalle esnafını da unutmadı. Başkan Altınok Öz, Petrol İş Mahallesi Çarşamba pazar güzergahında işyerlerini ziyaret ederek esnafla sohbet etti. Başkan Altınok Öz, esnaf ve pazar gezisinde halkın kendisine gösterdiği sevgi ve duyduğu güvenden dolayı mutlu olduğunu belirterek destekleri için Petrol İş Mahallesi sakinlerine ve esnafına teşekkür etti.

 

 

Kartal’ı Kartallılarla Birlikte Yönettik”

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Petrol İş Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, 5 yıldır halkın onaylamadığı hiçbir projeye onay vermediğini ve Kartal’ı Kartallılarla birlikte yönettiğini belirtti. Başkan Altınok Öz, “5 yıldır Kartal’ı yönettim ve halkın içinden geldim. Doktor olarak yıllarca Kartal’a hizmet verdim. Beş yıl, Başkan olarak Kartal’ın bugünü ve yarınını düşünerek projeler ürettik. Bizim için önemli olan halkın mutluluğudur. Göreve geldiğim günden bu güne kadar şeffaf bir belediye anlayışıyla çalıştık. Yaptığımız çalışmalar ortada. 230 projeyi Kartallılarla birlikte hayata geçirdik. Halk ve insan odaklı çalışmalar yaptık. Her kesime hizmet götürdük. Parti ayrımı yapmadan, kimseyi ötelemeden Kartal’ı hizmetlerle buluşturduk. Çalışmalarımıza durmadan devam ediyoruz. Yeni dönemde de insan odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

 

Galeri
📆 28 Şubat 2014 Cuma 15:15   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR