MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » BAŞKAN ÖZ: “VATANDAŞIN SORUNUNU BEKLETMEDEN SONUÇLANDIRMAK TÜM ÇALIŞANLARIMIZIN GÖREVİDİR”
BAŞKAN ÖZ: “VATANDAŞIN SORUNUNU BEKLETMEDEN SONUÇLANDIRMAK TÜM ÇALIŞANLARIMIZIN GÖREVİDİR”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr Altınok Öz belediye imar ve planlamada çalışan personel ile bir toplantı düzenledi.

 

Başkan Altınok Öz, “2009 yılında belediye başkanı olduğum günden beri  tüm hedefim sorunlardan arınmış bir Kartal, herkes ve herkesime eşit hizmet veren hakça davranan bir yönetim anlayışı olmuştur. Benim düşüncem sizin de uygulamanızdır. Vatandaşın sorunlarını derhal ve hızlı çözmek hepimizin başlıca görevidir. İki ayrı binada kiracı olan Kartal Belediyesi’ni kendi binasını yaparak kiracılıktan kurtardık. Burada akıllı bina olarak tasarlanan bu yapı aynı zamanda teknolojinin de doğru kullanılacağı bir sistem ile donandı. Eğitimler ile tüm personelimizin yetişmesi için gerekeni yaptık.  Yeni dönemde herkes teknolojiyi doğru ve iyi kullanacak, halkın sorunları hızlı ve zamanında giderilecektir. İşini çok iyi yapan arkadaşlarımız var, eksikleri olanlarda bu eksikliklerini gidersin ve başarılı çalışmalarımız devam etsin.” dedi.

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz belediye başkanı olduğu günden beri  siyasi kimliğe değil işini ve becerisine göre  görevlendirme yaptığını belirterek, “Temel ilkemiz halkımıza hizmettir. İşini iyi ve doğru yapan ile yolumuza devam edeceğiz. Şeffaf dürüst bir belediyecilik yapıyoruz. Dünde çok güzel projeleri birlikte uyguladık. Herkesin geleceğinin iyi olması içinde birden çok adım attık. Çalışanlarımızın haklarını en iyi şekilde koruyoruz. Onların hep yanında olduk. Sizlerden  isteğim  vatandaşa hizmette tarafsız olun, işinizi iyi yapın, hızlı bir şekilde vatandaş sorunlarını çözün. Sosyal belediyeciliğin gereği  alanda yapılması gerekenleri yapıyoruz. Aynı şekilde belediye ile işi olanların da işleri düzenli şekilde yapılmasına dün olduğu gibi devam edeceğiz.” dedi.

 

 

Başkan Öz, Kartal Belediyesi’nde rüşvet ve suistimalin geçen dönemde olmadığını yeni dönemde de olmayacağını  söyledi. “İşini düzenli yapanların hep yanında oldum, olmaya devam edeceğim ama yanlış  yapanlarla da bir arada olmayacağımı da hepiniz biliyorsunuz. 2015 yılında bu konuda dikkat ve titizlikle işinizi takip etmenizi istiyorum.” diye  konuştu. Bir saati aşan toplantıya Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları da katıldı.

📆 17 Ocak 2015 Cumartesi 13:59   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR