MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Başkan Öz’den Yeni Taksi Durak Projesi
Başkan Öz’den Yeni Taksi Durak Projesi

 

Başkan Öz Taksicilerle Buluştu

 

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal genelinde bulunan taksicilerle bir araya geldi. Kartal Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nda Kartal Taksiciler Derneği Başkanı A. Kadir Ardıç ve dernek üyeleriyle kahvaltıda buluşan Başkan Altınok Öz, yeni taksi durak projesini de anlattı. İlçede bulunan 19 taksi durağı ve 470 taksinin hizmet verdiğini hatırlatan Başkan Altınok Öz, taksi şoför ve müşterilerinin talepleri doğrultusunda hazırlanan kullanışlı, görsel ve estetik bir görünüme sahip olan yeni taksi durağı projesini de tanıttı. Tanıtım toplantısına Başkan Yardımcısı Ayşe Çiğdem Ertan, Plan ve Proje Müdürü İsmail Ökten de katıldı. Yeni taksi durak projesi şehir plancısı İlker Kalendar’ın sunumu ile taksicilere tanıtıldı. 

 

YENİ TAKSİ DURAK PROJESİ (1)

 

Taksicilerle birlikte projeyi oluşturduklarını belirten Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ulaşıma yönelik bilgilerde verdi. Başkan Altınok Öz, ulaşım konusunun İstanbul’un en büyük sorunlardan biri olduğunu vurgulayarak bunun yetki ve sorumluluğunun Büyükşehir Belediyesi’nin tasarrufu olduğunun altını çizdi. Başkan Öz, İgdaş-İski-Ayedaş gibi kuruşların da çalışmalarında açtığı yerlerin yapım sorumluluğu olmak üzere ana arterler ki tüm yetkinin Büyükşehir Belediyesi’nin görev alanı içinde kaldığını hatırlatarak konuşmasına şöyle devam etti:  “5 yılda yurttaşlarımızın yol ve alt yapı ile ilgili sorunlarının çözümü için çalışmalar yaptık. Öneri ve düşüncelerimizi Büyükşehir Belediyesi’ne ilettik. Sorunlarının takipçisi olduk.

YENİ TAKSİ DURAK PROJESİ (2)

Belediye olarak ulaşıma yönelik farklı proje çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. İlçemizde bisiklet yollarını artırmak ve engelli yurttaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlamak belediyemiz çalışmaları içinde. Tüm kaldırımlarımız ve yollarımız hedefimiz doğrultusunda engellilerimize göre düzenlenmiştir. Engelli vatandaşlarımızı her adımda özgür kılmayı hedefleyen projelerimizden olan Akülü Araç Şarj Dolum İstasyonu’nu Kartal Meydanı’nda açtık, ilçemizin farklı noktalarında da bunu yaygınlaştıracağız” diye konuştu. 

 

BAŞKAN ÖZ'DEN YENİ TAKSİ DURAK PROJESİ (1)

 

Galeri
Etiketler: , , , , ,
📆 28 Mart 2014 Cuma 09:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR