MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Öz’e Bulgaristan Vidin Belediyesi’nden Kardeşlik Ziyareti
Başkan Öz’e Bulgaristan Vidin Belediyesi’nden Kardeşlik Ziyareti

         

 

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz makamında Bulgaristan Vidin Belediye Başkanı Gergo Gergov ve beraberindeki heyeti kabul etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılan ziyarete Bulgaristan Vidin Belediye Başkanı Gergo Gergov, Belediye Başkan Yardımcısı Plaven Nikolov, işadamı Valeri Todorov, Mihail Kraster, Dragomir Nikolov ve Iliyan Ivanov’da eşlik etti. Ziyarete CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Doğan Çakmak ve CHP Pendik İlçe Başkanı Halit Temiz, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ömer Fethi Gürer, Kartal Belediye Başkan Danışmanı Nizamettin Zorgül, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hüseyin Güler ve Strateji Müdürü Deniz Karacan da katıldı.

Vidin Belediye Başkanı Gergo Gergov, “Öncelikle kutlamış olduğunuz Cumhuriyet Bayramınızı tebrik ediyor, daha nice bayramlar diliyorum. Kartal Belediyesi ile kardeş belediye ön görüşmeleri için gelmiş bulunuyoruz. Başkanımızın yoğun programı arasında bizleri ağırlamasından ve Kartal’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İki belediye arasındaki işbirliğini devam ettirmek istiyoruz ve en kısa zamanda Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü Bulgaristan’da ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Meslektaşım Bulgaristan Vidin Belediye Başkanı Sayın Gergo Gergov ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerini Kartal’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Cumhuriyetin kurulduğu günde ziyaret etmeleri bizleri ayrıca çok mutlu etti. Kendileri ile ilerleyen dönemde kardeş belediye olup işbirliğini devam ettireceğiz” diye konuştu. Kartal’da gerçekleştirilecek olan projeler hakkında meslektaşlarını bilgilendiren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gelecekte Kartal’ın İstanbul’un parlayan yıldızı olarak dönüşeceğini belirterek, Bulgaristan heyetine Cumhuriyet Bayramı anısına “Kartal’ı seviyorum” plaketi takdim etti.

 

 

 

📆 01 Kasım 2013 Cuma 12:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR