MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » BAŞKAN ÖZ’E ÇOCUKLARDAN SEVGİ SELİ
BAŞKAN ÖZ’E ÇOCUKLARDAN SEVGİ SELİ

“GELECEĞİMİZİ ÇOCUKLAR ŞEKİLLENDİRECEK”

Çocuklara gösterdiği hassasiyeti ve sevgisini her fırsatta dile getiren ve gösteren Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün bu sevgisi çocuklar tarafından da karşılıksız kalmıyor. İlçede gezdiği her mahallede özellikle çocuklar tarafından yoğun sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Altınok Öz, çocukların zeki ve ileriye yönelik düşünce yapısıyla onlara karşı duyduğu hayranlığı da dile getiriyor.

Çocukların samimi ve içten duygularına kayıtsız kalmayan ve ilçede bugüne kadar çocuklara yönelik bir çok projeye imza atan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Geleceğimizi çocuklarımız şekillendirecek. Onlara ne kattığımız, onları nasıl yetiştirdiğimiz çok önemli. Çocuklarımız için Kartal’da sosyal ve kültürel her alanda birçok ilke imza attık. Çocuklarımızı spora teşvik etmek ve desteklemek amacıyla Kartal’da satranç klübü kurarak turnuvalara ev sahipliği yaptık. Çocuklarımızı satranç ile tanıştırarak stratejik düşünme yeteneğini keşfetmelerini sağladık. Ücretsiz Yelken Okulumuz ile çocuklarımızın spor yapmalarına olanak tanırken, onların hızlı kararlar alma yetilerini ve ortak çalışma prensibiyle hareket etmelerine fırsat verdik. İstanbul’un yelken sporuna en elverişli yerlerinden biri olan Kartal’ı bu sporun merkezi haline getirdik. Dağcılık Kulübü işbirliği ile Kartal’da dağcılık sporunun gelişimine destek olduk. Dağcılık sporu için kapalı antreman alanı olan tek belediyeyiz. Ekolojik Çadırımızda inşa ettiğimiz tırmanma duvarı ile sporcularımıza kış aylarında idman olanağı sağlıyoruz. Bunun karşılığını da aldık. 2013 yılında 12 dağcıdan oluşan kulübümüz 3 altın, 5 gümüş madalya kazanarak büyük başarılara imza attı.

Dağcılar arasından milli sporcular da çıkarmayı başaran kulübümüz, Kartal’ın ismini zirveye taşıdı.

Amatör spor branşlarını desteklemek ve Kartal’da sporcuların yetişmesini sağlamak amacıyla İstanbul Kartal Belediye Spor’u kurduk. Futbol, Voleybol, Güreş, Dağcılık ve Satranç gibi birçok dalda faaliyetlerini sürdüren Kartal Belediye Spor, yarının sporcularını yetiştiriyor.” dedi.

📆 29 Mart 2014 Cumartesi 16:09   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR