MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Öz’e Tercan Ve Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği’nden Ziyaret
Başkan Öz’e Tercan Ve Köyleri Kültür Ve Yardımlaşma Derneği’nden Ziyaret


 

Kartal Erzincan Tercan ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersin Kılıç ve Dernek Yönetimi, Başkan Yardımcısı Muhittin Gülçiçeği, Yöneticiler Selami Özcan ve Adnan Duman, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kartal Belediyesi Yeni Meclis Üyesi Adayı Gülcemal Fidan da yer aldı.

 

 

Kartal Erzincan Tercan ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ersin Kılıç, Başkan Altınok Öz’ü, yeniden Belediye Başkan adayı gösterildiği için tebrik ederek dernek olarak destek olacaklarını belirtti. Kartal’da yaptığı çalışmalardan ve derneklerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı Başkan Öz’e teşekkür eden Kılıç, Başkan Altınok Öz’ü, Tercan ve Köyleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin yapacağı 4. Geleneksel Tercan’ın Kurtuluşu ve Dostluk Şöleni’ne davet etti.

 

 

Kartal’da derneklerin önemli birer merkez durumuna geldiğine dikkat çeken Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Dernekler, toplumun gelişimi, ilerlemesi ve sorunların aşılması adına yararlı çalışmalarda bulunmaktadırlar. Kartal Belediyesi olarak hemşehri derneklerini önemsiyor ve düşüncelerinden yararlanıyoruz. Derneklerimizi ziyaret ediyor, etkinliklerine katılmaya çalışıyoruz. Karşılıklı olumlu bir ilişki içindeyiz. Biz hepimiz, Kartal’da yaşayanlar Kartallıyız ve Kartal’ı seviyoruz. Kartal’ımızda yaşayan her yöre, her bölge insanımız, ilçemize güzel bir renk ve zenginlik katıyor. Sevgimiz, saygımız, ülkemize olan bağımız ile daha güzel günlere birlikte yürüme inancındayız. Hemşehri dernekleri artık ciddi bir sivil toplum örgütü konumuna gelmiştir. Derneklerimizin belediye çalışmalarında önemli katkıları olduğu da bir gerçektir. Bu tür görüşmelerde belediyemizin önemli projelerini de anlatma olanağı buluyoruz. Ziyaretleri ve desteklerinden dolayı Dernek Başkanımız Ersin Kılıç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

Etiketler: , , ,
📆 27 Şubat 2014 Perşembe 10:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR