MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Etkinlikler, Manşet, Toplum, Tuzla » Başkan Yazıcı: Başarıyı Taçlandırmaya Devam Edeceğiz.
Başkan Yazıcı: Başarıyı Taçlandırmaya Devam Edeceğiz.

Yunanistan’da 1 haftalık kampla ödüllendirdikleri öğrencileri kabul eden Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Dünyada ne yaparsak yapalım, en önemlisi insan yetiştirmektir. Biz bugün başaran çocuklarımızı, yarın arkadan gelecek başarılı çocuklarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz.” dedi.
Tuzla Belediyesi de Tuzla Gençlik Merkezi etkinliklerinde başarı gösteren 60 öğrenciyi, Tuzla Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ilçe genelinde yaptığı değerlendirmede 60 başarılı öğrenciyi tespit etti. 120 başarılı öğrenci ve 12 öğretmen, Yunanistan’ın Thassos Adasındaki Pitsas kampında bir haftalık tatile gönderildi. Öğrenciler ve aileleri, öğretmenleriyle birlikte Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. Görüşme, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.
Başarıyı Ödüllendirmek Şiarımızdandır
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, başarıyı ödüllendirmenin medeniyet değerlerimiz arasında yer aldığını vurguladı. Başarı hakkında derecelendirmede bulunan Başkan Yazıcı, “Delilikle dahilik arasında bir fark varsa o da başarıdır. Bir şeyi hayal edersiniz, başarırsanız dahilik deriz, taçlandırırız. Eğer bu hayalinizi başaramazsanız delilikle de suçlanırsınız. Başarmak, başarılı olmak çok önemli. Güzel bir söz vardır; başarı, sözlükte çalışmaktan önce gelir. Biz o çalışmayı, başarmayı, bir şeyler elde etmeyi, başarmış olanları da, marifet iltifata tabidir sözündeki gibi başarılı öğrencilerimizi, başarılı bireylerimizi taçlandırmak, biz yöneticilere medeniyetimizden gelen bir şiardır. Böyle çocuklar yetiştirdikleri için ailelerine teşekkür ediyorum, çocuklarının başarılarından dolayı minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.
İmkanlarımızı Seferber Ediyoruz
Başarılı öğrencileri teşvik edip başarılarını geleceğe taşımayı amaçladıklarını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, konuşmasına şu şekilde devam etti: “Gerek Tuzla’da, gerek Türkiye’de, gerekse Yunanistan’da da olsa başarıyı her zaman taçlandıracağımızı belirmek istiyorum. Tuzla, şehri emin olarak bize emanet edilmişse, Tuzla’nın geleceği de bize emanet. Gelecek siz sevgili başarılı gençlere emanet. Biz bugün başaran çocuklarımızı, yarın arkadan gelecek başarılı çocuklarımızı ödüllendirmeye devam edeceğiz.
Dünyada ne yaparsak yapalım, en önemlisi insan yetiştirmektir. Yetişmiş insanları daha iyi bir donanıma, daha iyi noktaya getirmek lazım. Bizim yaptığımız ülkemizin geleceğini kurtarmak, siz başarılı gençlerimiz için imkanlarımızı seferber edebilmektir. Başarılı öğrencileri gördükçe daha çok keyif alıyorum. Bütün imkanlarımız sizinle, yeter ki siz başarılı olun.”
Öğrenciler ve aileleri, Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’ya Yunanistan’daki getirdikleri hediyeleri verdi. Başkan Yazıcı, kamp sorumlusu Yorgo Pitsas’a plaket vererek teşekkür etti.

📆 27 Eylül 2013 Cuma 10:07   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR