MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » Başkan Yazıcı, Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı
Başkan Yazıcı, Çalışan Gazetecilerin Gününü Kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti’nin gecesine katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Mesleki kuruluşların halkın doğru bilgiye ulaşımında ve bu yolla demokrasinin gelişiminde önemli bir katkısı olduğuna inanıyorum” dedi.
Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti (AYGAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde mesleki dayanışmayı güçlendiren bir organizasyon düzenledi. AYGAD Başkanı Aytekin Yaşar ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliği yaptığı gece, Pendik Divan Asya Otel’de gerçekleştirildi. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin yöneticileri de bölge gazetecileri ile bir araya gelerek onların mesleki gününü kutladı.

İletişim ile İnsanı Merkeze Alan Yönetim Anlayışı Gelişti


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gecede yaptığı konuşmada gazetecilerin gününü kutladı. Başkan Yazıcı, iletişimin insanlık tarihi kadar eski ama metotları ve uygulamaları yenilenen ve her zaman güncel bir kavram olduğuna dikkat çekti. Mesleki kuruluşların iletişim sektörüne önemli katkılar sağladığına değinen Başkan Yazıcı, “İnsanoğlu var olduğu günden beri iletişime açıktır. Tanınmaya, tanıtmaya, iletişimin tüm yanlarıyla harekete ihtiyaç duymuştur. Bilgi işlem teknolojileri ile istenilen yerden dünyanın her tarafına iletişim kurulabilen bir çağda, bireyi ilgilendiren, bireyin geleceğini şekillendiren, insanı merkeze alan bir yönetim anlayışı gelişmiş ve bunun sürdürürken basının etkisi her geçen gün artmıştır. Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti ve tüm mesleki kuruluşların halkın doğru bilgiye ulaşımında ve bu yolla demokrasinin gelişiminde önemli bir katkısı olduğuna inanıyorum.” dedi.
Sultanbeyli, Tuzla, Pendik, Kartal ve Ataşehir’den cemiyete katılan 23 yeni üyeye gecede rozet takıldı. Gecenin düzenlenmesine katkı sağlayan kişi ve kurumlara, plaket sunumuyla teşekkür edildi.

📆 12 Ocak 2016 Salı 10:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR