MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Belediye, Genel, Manşet, Toplum, Tuzla » Başkan Yazıcı Tuzla’ya Su Sporları Merkezi Kazandıracağız
Başkan Yazıcı Tuzla’ya Su Sporları Merkezi Kazandıracağız

Başkan Yazıcı: Tuzla’ya Su Sporları Merkezi Kazandıracağız
Tuzla’ya vizyon katan Marina Projesi’ni sürdüren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yeni hedeflerinin ilçeye su sporları merkezi kazandırmak olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, “Bireyden başlayan, denize ve spora önem veren anlayışı geliştirmeliyiz.” dedi.
Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği, Sakarya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonası kano yarışlarında başarısını perçinleştirdi.  Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği’nin büyükler kano takımı 7 yıldır elde ettiği Türkiye Şampiyonu unvanını bu yıl da korudu. Kulübün genç takımı ise Türkiye 3.sü oldu.
Tuzlalı Çocukların Olimpiyatlarda Yarışmasını Hedefliyoruz
Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen şampiyonluk yemeğine Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği Başkanı Melih Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.
Şampiyon ekibi kutlayan Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği Başkanı Melih Yıldız, hedeflerini “8 yıldır Türkiye şampiyonuyuz ve kendimizi, başarımızı kanıtladık. 2016 ve 2020 olimpiyatlarında yarışacak milli takımlarda Tuzla’mızın çocuklarının yer almasını hedefliyoruz.” şeklinde açıkladı.
Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü Derneği Onursal Başkanı Mustafa Yılmaz da konuşmasında şampiyon takımı tebrik ederek kulübün başarılı geçmişini paylaştı.

Tuzla’ya Su Sporları Merkezi
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da konuşmasında, “Dar ve kısıtlı imkanlarla her yarışmada başarılara imza atan, Tuzla’nın adını duyuran Tuzla Deniz Yıldızı Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum bu başarılara imza atmak, ancak Çılgın Türkler’in işidir. Bireyden başlayan, denize ve spora önem veren anlayışı geliştirmeliyiz. Su sporlarının, gelecek için önemli olduğuna inanıyorum” dedi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla’nın denizcilik alanında tersaneler, Deniz Harp Okulu, denizcilik temalı üniversite ve fakülteler, balıkçılık ve yapımı devam eden Marina ile önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, Hünkarçayırı yanında Su Sporları Merkezi de oluşturacaklarını belirterek “Uluslar arası yarışların düzenleneceği, 7 üniversitesi ve spor kulüpleriyle beraber su sporlarına merkez olan bir ilçe vizyonunu hedefliyoruz” dedi.

📆 17 Eylül 2013 Salı 12:12   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR