MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Manşet, Toplum, Tuzla » “BAŞKAN YAZICI, YEREL BASIN İLE SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ”
“BAŞKAN YAZICI, YEREL BASIN İLE SAHUR PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul’un farklı noktalarında görev yapan yerel basın temsilcileri ile sahur programında bir araya geldi.


İstanbul’un farklı noktalarında görev yapan yerel basın temsilcileri, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın ev sahipliğinde düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen sahur programına Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı da katıldı. Sahur programında bir araya gelen yerel basın temsilcileri, iş stresinden uzak bir akşam yaşadılar. Başkan Yazıcı da yerel basın temsilcileri ile tek tek sohbet ederek, sorularını cevapladı. 3 saat süren sahur programı toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.


“DÜNYAYA İYİLİK VİRÜSÜ YAYILIR VE BÜTÜN DÜNYADA İYİLİK YARIŞIR”
İyilik Şampiyonası’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı himayelerinde 81 ile yayılması hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yazıcı,” İyiliğe ne kadar tanık olur, iyiliğin yayılmasını ne kadar artırırsak, Star Wars filmindeki gibi iyi taraf kötü taraf dendiği gibi iyi ve kötünün her zaman yarışacağı bir dünya var olacak. Biz ne kadar iyiliği yarıştırabilirsek ve iyi daha iyi bir noktada olursa dünya daha iyi noktaya gidecektir. Bu nedenle aslında yaptığımız şey bir iyilikti. Ben özellikle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu iyiliği 81 ile yayacağız.

Sayın Bakanımıza yürekten teşekkür ediyorum. İnşallah dünyada pozitif bir pandemi oluşur. Dünyaya bir iyilik virüsü yayılır ve bütün dünyada da iyilik yarışır. Bu dönemde buna çok ihtiyacımız var. Sizler de bizim davetimize icabet ettiniz. Bugün davetimizle birlikte soframıza geldiniz. Varlığınızla, arkadaşlığınız ve dostluğunuz ile bu iyiliğe tanık olma konusundaki yardımlarınız ile beraber gerçekten sizlerde bizlere bir iyilik yaptınız. Teşekkür ediyorum” dedi.

📆 26 Nisan 2022 Salı 22:26   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR