MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Gençlik, Genel, İlçeler, Manşet, Pendik, Toplum » Başkan’a Modifiye Bile Sordular
Başkan’a Modifiye Bile Sordular

“Gençler bizi merak ettiği gibi biz de gençleri ve onların merak ettiklerini merak ediyoruz” diyen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, her fırsatta ilçedeki gençlerle buluşuyor.  Başkan Şahin’e sorulan sorular arasında öyleleri  var ki, gençlerin ilgi alanlarının ne kadar geniş olduğunu  ortaya koyuyor.

 

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, ilçedeki gençlerle buluşarak onların gündemini öğrenmeye ve sorularını cevaplamaya devam ediyor.  Son bir hafta içinde önce “Gençler Soruyor”  programı kapsamında Yenişehir Mahallesi gençleri,  ardından  Spor Akademisi hazırlık kursu öğrencileri ile buluşan Başkan Şahin, son olarak da Dumlupınar mahallesinde gençlerin sorularını cevaplandırdı.  “Gençler bizi merak ettiği gibi biz de gençleri ve onların merak ettiklerini merak ediyoruz” diyen Şahin, kendisine sorulan her soruyu da ayrı ayrı not alıyor, içtenlikle cevaplıyor.

Her konuda soru var

Başkan Şahin’e sorulan sorular arasında öyleleri  var ki, gençlerin ilgi alanlarındaki  geniş yelpazeyi  ortaya koyuyor. Buluşmalarda teknoloji, kültür, sanat, müzik, doğal enerji kaynakları, eğitim, siyaset ve terör gibi birbirinden çok farklı konularda Başkan Şahin’e sorular yöneltiliyor.

“İnternette niye her siteye giremiyoruz?”

Gençlerin sorduğu ilginç sorular arasında, “Araçlarda modifiye neden yasak?”, “Eski bir belediye başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan gibi cumhurbaşkanlığı hayaliniz var mı?”, “Rüzgar ve güneş enerjisinden nasıl daha fazla yararlanabiliriz?”, “Terörle mücadelede şu anki teknolojik silahlarımız yeterli mi?“, “Bu yoğunlukta ailenize zaman ayırabiliyor musunuz?”, “İnternette niye her siteye giremiyoruz?” gibi birbirinden farklı sorular mevcut.

 

📆 01 Mart 2016 Salı 10:54   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR