MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Eğitim, Gençlik, Maltepe, Manşet, Toplum » Başkan’dan “Akıl Oyunları”na destek.
Başkan’dan “Akıl Oyunları”na destek.

Başkan’dan “Akıl Oyunları”na destek
Maltepe’nin gururu, Türkiye şampiyonu ve dünya üçüncüsü akıl oyunları beyin takımı öğrencileri yeni sezon için hazırlık yapmaya başladı.

Akıl oyunları atölye çalışmalarının açılışına Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin de katıldı.
Dünya üçüncüsü olduktan sonra Maltepe Belediye Başkanı Zengin’i makamında ziyaret eden öğrenciler, yeni eğitim öğretim yılının başlamasının ardından akıl oyunları atölye çalışmaları için kolları sıvadı. İlk günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Zengin, tanıtım stantlarını öğrencilerle birlikte gezerek, kısa süreli oyunlara katıldı. NASA tarafından geliştirilen dikkat testini deneyen Maltepe Belediye Başkanı, doğru ve çok yönlü eğitimi desteklediğini belirtti. Açılış töreninde konuşan Prof. Dr. Mustafa Zengin, “Sevgili öğrenme arkadaşlarım” diye hitap ettiği öğrencilere Maltepe’de eğitim alanında gerçekleştirdikleri projeleri ve hizmetleri özetledi.
Öğrencilerin akıl yoluyla, muhakeme gücünü çalıştıran ve beyinlerinin büyük kısmını etkin hale getiren bireyler olmalarının önemine vurgu yapan Başkan Zengin,  akıl oyunlarının yaygınlaştırılması için Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bir alt yapı oluşturabileceklerini söyledi.
Tören sonrasında öğrencilerin sorularını yanıtlayan Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin, hatıra fotoğrafı çektirdiği öğrencilerin ricalarını kırmayarak derslerine de konuk oldu.

📆 18 Eylül 2013 Çarşamba 18:03   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR