MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Eğitim, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Toplum » Basketbolun yıldızları Ahmet Şimşek’te yetişecek!
Basketbolun yıldızları Ahmet Şimşek’te yetişecek!

Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı ve Basketbol Milli Takım Kaptanı Birsel Vardarlı, geleceğin yıldız adaylarını keşfetmek için, basketbolcu seçmelerine Ahmet Şimşek Koleji Spor salonunda başladı.

 
Kendi adını verdiği Basketbol ve Spor Okulunda 6-17 yaş arası (Kız-erkek) Minikler ve küçükler, Yıldız Küçükler ve Genç Yıldızlar kategorilerinde basketbolcular yetiştirmek için çalışmalara başlayan Birsen Vardarlı, düzenlediği tanıtım etkinliğinde “Lisanslı basketbolcu olma şansını sen de yakala” sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

 
Ahmet Şimşek Koleji Spor Merkezinde bir tanıtım toplantısı düzenleyen Milli Basketbolcu Birsen Vardarlı’yı, Fenerbahçe’den takım arkadaşları Cansu Köksal, Shavonte Zellous, Tuğba Palazoğlu, Tuğçe Canıtez, Quanitra Hollingsworth, Miljana Bojovic, Astou N’Dour ve Biba da yalnız bırakmadı. Karşılarında Fenerbahçeli basketbolcuları gören küçük sporcular, ünlü oyuncuların etrafını sardılar ve onları soru yağmuruna tuttular, forma imzalattırdılar, ardından da pasta keserek birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 
Fenerbahçeli Milli Basketbolcu Birsel Vardarlı etkinlikte yaptığı konuşmada, “Ben ve ekibim, böyle bir işe başladığımız için çok mutluyuz. Amacımız, çocuklara sporu ve basketbolu sevdirmektir. Ayrıca, Ahmet Şimşek Koleji’nde olduğumuz için de çok mutluyuz. Burası, çocukların spora yatkın olduğu özel bir yer, özel bir bölge. Başta Ahmet Şimşek olmak üzere, çocuklarına ve bu kurumdaki herkese teşekkür ederim.”dedi.
Ahmet Şimşek Koleji Koordinatörü Tuncay Şimşek de konuşmasında, “Birsel Hanıma kolejimizi seçtiği ve böyle bir girişim yaptığı için teşekkür ederiz. Eminim burada çok başarılı sporcular yetiştireceklerdir. Bizler de kendisinin bu girişimine katkıda bulunabildiysek ne mutlu. Kendisini tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”dedi.

 
Kolejin Kurucusu Ahmet Şimşek ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; ”Gençliğe fırsat veren herkesten Allah razı olsun. Siz Fenerbahçe’nin çok değerli ve başarılı sporcususunuz. Fenerbahçe, Türk sporuna hizmet eden güzide bir kulübümüzdür. Ben de Fenerbahçeliyim. Türk gençliğinin mükemmel şekilde yetişmesine hizmet ettiğiniz için sizleri tebrik ediyorum.”

📆 06 Nisan 2015 Pazartesi 10:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR