MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Toplum » BAY OTİS’ KARTALLI ÇOCUKLARLA BULUŞTU
BAY OTİS’ KARTALLI ÇOCUKLARLA BULUŞTU
Kartala bağlı kreşlerde eğitim gören 5-6 yaş grubu çocuklar, Otis Türkiye ve Kartal Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ‘Bay Otis’ etkinliğinde bir araya geldi. Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından Ekolojik Eğitim Çadırı’nda düzenlenen etkinlikte çocuklar bilgilendirildi.

Sektörün öncü firması Otis Türkiye’nin, çocuklar ve ebeveynleri bilinçlendirmek için başlattığı sosyal sorumluluk projesi ‘Bay Otis’, çocuk güvenliğine yönelik eğitim programları içeriyor. ‘Bay Otis’ etkinliklerine katılan çocuk ve ebeveynlere; asansör, yürüyen merdiven ve yol kullanımı gibi konularda dikkat edilmesi gerekenler, hikâyeleştirilerek eğlenceli görsellerle anlatılıyor. Otis Türkiye, bu kez Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 5 – 6 yaş grubu çocuklara özel ‘Bay Otis’ etkinliği düzenledi. Yaklaşık 150 çocuğun hem eğlenip hem eğitim aldığı etkinliğin sonunda, katılımcı çocuklara sertifika ve çeşitli hediyeler verildi, kum boyama yaptırıldı. Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar’ın da katıldığı etkinlikte çocuklar eğlenerek öğrenmenin ayrıcalığını yaşadılar.

Bay Otis’in hedef kitlesinin, okul öncesi çağındaki çocuklar, 7 – 10 yaş gurubu ve ebeveynlerden  oluştuğunu belirten Otis Türkiye Genel Müdürü Özgür Aren, ‘Türkiye’de alışveriş merkezleri, sinema, tiyatro salonları gibi açık alanlarda asansör ve yürüyen merdivenlerin hatalı kullanımıyla karşılaşıyoruz. Otis olarak özellikle çocuklara erken yaşlarda bu araçların emniyetli kullanılmasının gerekliliğini öğretmek ve ebeveynleri bilinçlendirmek üzere, ‘Bay Otis’ adı altında bir sosyal sorumluluk projesini başlattık. İlk olarak 2013’te Avrupa yakasındaki iki AVM’de hayata geçirdiğimiz projemiz, bugün başarıyla devam ediyor. Çocuk güvenliğine ilişkin dikkat edilmesi gereken noktaları, ebeveynlerin de büyük ilgisi eşliğinde çocuklara aktarmaktan büyük mutluluk duyduk. Son olarak Kartal Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz projemize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Gelecek nesillere olan sorumluluğumuzu unutmadan, çocuklarla buluşmaya devam edeceğiz. Bugün burada Kartal Belediyesi Kreşlerinde eğitim gören çocuklarla buluşmamızı sağlayan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinliğin sonunda, minik öğrenciler ‘Bay Otis’le bol bol fotoğraf çektirdi.

Galeri
📆 08 Haziran 2017 Perşembe 00:23   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR