MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Şile, Toplum » Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: Gelecek Nesiller Bizlere Emanet!
Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: Gelecek Nesiller Bizlere Emanet!

Şile Belediyesi Celadet Moralıgil Müzik Okulu yenilen yüzüyle İlçe Protokolü ve davetlilerin katılımıyla ikinci dönem açılışı gerçekleşti.
2003 Yılında Hayırsever Tarihçi Yazar, Merhum Celadet Moralıgül tarafından inşa edilen ve Şile Belediyesine Müzik Okulu olarak armağan edilen açıldığı tarihten bu zamana çok sayıda Usta Müzisyenler yetiştirdi ayrıca bir çok öğrencide Akademik eğitimlerini de tamamladıktan sonra
Müzik Öğretmeni oldular.


Hizmete başladığı tarihten bu zamana tadilat görmeyen Müzik okulu Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’nın talimatıyla 27 Ocak 2020 tarihinde başlayan tadilat 25 gün gibi kısa bir sürede bitirilerek öğrencilerin daha konforlu ve geleceğin sanatçılarına,usta müzisyenlerine yakışan bir
okulda eğitim alma imkanı sağlandı.


Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran,Belediye Başkanı İlhan Ocaklı,Garnizon Komutanı Hava Sv.Kd Albay Ali Beşir’in yanı sıra kamu kurum amirleri,öğrenci velilerinin katıldığı açılışta öğrenciler yenilenen okulları için Belediye Başkanı İlhan Ocaklı’ya teşekkür ettiler.


Açılışta konuşan Belediye Başkanı İlhan Ocaklı “Göreve geldiğimizde verdiğimiz bir söz vardı.Eğitim gören kardeşlerimizin yanında olacağımızı,onlara daha iyi imkanlar sağlayacağımızı söyledik.

Müzik okulumuz ile ilgili göreve başladığımız süreden bu zamana velilerimizden duyduğumuz tek söz Celadet Moralıgil Müzik Okulumuzda kardeşlerimizin aldıkları eğitimden memnun olmaları oldu.

Biz bundan mutluluk duyduk ve arkadaşlarımız bazı enstrümanların kiralık alındığı yönünde bilgi verdiler ve artık kiralık temin edilmemesi tam tersine devamlı kalıcı olmak üzere gerekli talimatları verdik.

Tabi ki eksikler olacak ama hepsini çözmek ihtiyaçları yerine getirmek için hep birlikte gereken neyse küçük sanatçılarımız,müzisyenlerimiz için sanat için yapacağız.

Ancak tüm bunları küçük kardeşlerimiz evlatlarımız için yaparken bizim mücadelemiz tek başına hiçbir şey değil.Çünkü öğrencilerimizin velileri siz saygıdeğer anne babaların desteğiyle çocuklarınıza olan güveninizle oluyor bu çalışmalar bu nedenle tüm velilerimize teşekkür ediyorum.

Şile’mizde Çocuklarımızın müzik eğitimi aldıkları geleceğin sanatçılarının
yetiştiği, yeni yüzüne kavuşan Şile Belediyesi Celadet Moralıgil Müzik Okulu’nun ikinci döneminde Minik kardeşlerimize, ülkemizin gelecekteki sanatçılarına başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


Şile Kaymakamı İbrahim Süha Karaboran’da konuşmasında eğitimin öneminde dikkat çekti.

“Şile İstanbul’un adeta bir cennet köşesi.Eğitim noktasında önemli işlere imza atılıyor.Ama Müzik işte o ayrı.

Ama ilçede görev başladığım zaman Şile Belediyesi Gençlik Orkestrası ile karşılaştığımda açıkçası çok şaşırdım ama bir o kadar da mutlu oldum.

Hepsi birbirinden ustaca kendilerine
verilen eserleri başarıyla icra ediyorlar.Öğretmenleri ve öğrenci kardeşlerimizin bir uyum içinde
oldukları açık bir gerçek.Çünkü Müzik uyumdur,Müzik bir bütündür,her enstrümanın görevi ayrıdır.

Ama hepsi birleştiğinde b,r eser doğar ortaya.İşte bu kardeşlerimiz aldıkları eğitimler karşısında başarılara imza atıyorlar ve atmaya da devam edeceklerine tüm kalbimle inanıyorum.

Okulumuzun yenilenmesi aşamasında başta Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor küçük kardeşlerime başarılar diliyorum ifadelerini kullandı.


Protokol konuşmalarının ardından Şile Belediyesi Celadet Moralıgil Müzik Okulu öğrencileri katılımcılara mini konser verdiler.

Galeri
📆 28 Şubat 2020 Cuma 10:50   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR