MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, Manşet, Pendik » Belediyeler Pendik’i Gelsin Görsün
Belediyeler Pendik’i Gelsin Görsün

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i ziyaret ederek yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Bakan Güllüce, Pendik’in örnek ve yenilikçi bir belediye olduğunu belirterek, “Anadolu’daki belediyelerin Pendik’e gelip belediyeciliği görmesinde fayda var” dedi.

 

Pendik’te önce Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’le birlikte Cuma namazı kılan Bakan Güllüce, vatandaşlarla da selamlaştı. Namaz sonrası Pendik Belediyesi’ne geçerek bir süre baş başa görüşen Bakan İdris Güllüce ve Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, daha sonra basına bir açıklama yaptı. Bakan Güllüce, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i başarısından dolayı kutlamak ve “hayırlı olsun” temennisinde bulunmak için geldiğini belirtti. Bakan Güllüce, Pendik’i çok iyi bildiğini belirterek, “Ben, bu bölgenin milletvekiliyim. Pendik sınırları içinde uzun süre oturdum. Başka yerde oturduğum için burada oy kullanamadım ama Pendik’i sokaklarına kadar bilirim. Pendik Belediyesi, nadide, örnek alınacak belediyelerden biridir. Belediyecilik konunda yenilikçi, vizyon ve yeni tarz oluşturan bir belediyedir. Anadolu’daki belediyelerin Pendik’e gelip belediyeciliği görmesinde fayda var” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’le Pendik’teki seçim sonuçlarını da değerlendiren Bakan Güllüce, yüzde 24 puan farkla seçilen Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin’i tebrik etti. Bakan Güllüce, “Vatandaşların sizi başarınızdan dolayı ne kadar sevdiğini biliyorum. Bir dahaki seçimde 100 bin farkı daha da arttıracağınıza inanıyorum” diyerek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

📆 05 Nisan 2014 Cumartesi 12:33   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR