MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Genel, İlçeler, Kartal, Manşet, Spor, Toplum » Belentepe’ye anlamlı görev
Belentepe’ye anlamlı görev

KARTAL BELEDİYESPOR, TEKNİK DİREKTÖRÜ ATİLLA BELENTEPE OLDU…

Kartal Belediyespor Teknik Direktörlüğünü Kartal’ın yetiştirdiği, eski Kartalspor’lı ve Beşiktaşlı eski efsane sporcu Atilla Belentepe, getirildi. Kartal Amatör Sporlar (KASK) Merkezinde düzenlenen sade bir törenle Atilla Belentepe,ile iki yıllık sözleşme imzalandı. İmza törenine KASK Yönetim Kurulu Başkanı ve Kartalspor 2. Başkanı Nasır Süleymanoğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Balcı, Futbol Şube Sorumlusu Ali Eraslan ve Mali Sorumlu Mehmet Şentürk, hazır bulundu.

 

 
“ HEDEFİMİZ ÜÇÜNCÜ LİG”
Süleymanoğu, Belentepe’nin Kartal’ın yetiştirdiği bir değer olduğu ve sahip çıktıklarına vurgu yaptı ve “Belentepe, hocamız Kartalspor’da ve Beşiktaş’ta futbol oynamış Kartal’ın yetiştirdiği bir değerdir. Kartal’ın havasını solumuş, Kartal’ın suyunu içmiş ve ekmeğini yemiş bir spor adamı. Belentepe’yi Kartal Belediye spor’un başına getirdik. 2014-2015 sezonu için anlaştık hedefimiz üçüncü lig’tir ” yorumunu yaptı.
Süleymanoğlu, Başkan Öz’ün Belediyespor’a olan katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

kartal-belediyespor-atilla-belentepe-teknik direktor-2
“SÖZ VERİYORUM”
Belentepe,” Kartal Belediyespor.yönetimi tercihini benden yana kullandığı için teşekkür ediyorum ve kendilerine başarı sözü veriyorum. Kartal Belediyespor’u layık olduğu yere getirme çabası içinde olacağım. Birlikte çalışacağım ağabeylerimi zaten yakından tanıyorum. Türk futboluna ve Kartal futboluna uzun yıllar hizmet etmişler ve bizleri yetiştirmişler. Bizde Teknik adam olarak vefa borcumuzu ödeyeceğim  Ödeyeceğim” ifadesini kullandı.
Tecrübeli teknik adam Belentepe, birlikte çalışacağı arkadaşlarını en kısa zamanda belirleyeceğini ve hazırlık kampı çalışmalarına başlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Haber-Foto: Fethi Satıcı

 

Galeri
📆 14 Haziran 2014 Cumartesi 10:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR