MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » Berkin Elvan için toplanan grup, çevik kuvvet otobüsüne saldırdı
Berkin Elvan için toplanan grup, çevik kuvvet otobüsüne saldırdı

 

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybeden Berkin Elvan için toplanan grup, çevik kuvvet otobüsüne saldırdı.

 

 

Otobüsün önünü kesen eylemciler, camları kırdı.
Gezi olayları sırasında yaralanan ve bu sabah hayatını kaybeden Berkin için yaklaşık 400 kişi Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde toplandı. Cenaze alındıktan sonra hastaneden çıkan grup, yoldan geçen çevik kuvvet otobüsüne saldırdı. Bir anda otobüsün önünü kesen eylemciler, bagajda bulunan polis kalkanlarını aldı. Otobüsü taş yağmuruna tutan grup, camları kırdı. Otobüsün içerisinde neye uğradığını şaşıran polisler de biber gazı sıkarak olay yerinden uzaklaştı.

TAŞLANAN POLİS ARACINDAKİ 1 KİŞİ YARALANDI

Okmeydanı’nda Berkin Elvan’ın ölümünün ardından çıkan olaylar sırasında eylemcilerin taşladığı polis aracındaki bir kişi yaralandı.
Gezi olayları sırasında başına gaz kapsülü isabet etmesi sonucu yaralanan ve hastanedeki 269. gününde hayatını kaybeden Berkin Elvan’ın ölüm haberinin ardından Okmeydanı’nda olaylar çıktı. Eylemciler, yoldan geçen bir polis minibüsüyle, bir polis aracını taşladı. Taşlanan polis aracında bulunan bir kişi başından yaralandı. Yaralı şahsa, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Eylemcilerin attığı taş başına isabet eden şahıs, “Eylemciler arabaya taş attı. Taş camı kırdı ve başıma geldi” dedi. Kanlar içinde kalan şahıs, hastaneye kaldırıldı.
Öte yandan taşlanan polis aracının da camlarının kırıldığı görüldü.

 

 

Etiketler: , , ,
📆 11 Mart 2014 Salı 11:25   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR