MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Magazin, Manşet, Toplum » Beyoğlu’nda Sevgililer Günü Heyecanı
Beyoğlu’nda Sevgililer Günü Heyecanı

Taksim ve Galatasaray Meydanı’na 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla karanfillerden yapılan kalpler, vatandaşların ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.
Taksim’de 14 Şubat Sevgililer Günü heyecanı yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından İstiklal Caddesi girişine karanfillerden yapılmış küçük, orta ve büyük olarak kalpler konuldu.

beyoglu-sevgililer-gunu-1

Vatandaşların ve yabancı turistlerin ilgisini çeken kalplerin önünde sevgililer ve vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirdi. Galatasaray Meydanı’na da Sevgililer Günü nedeniyle nostaljik tramvayın maketi konuldu. Maketin arkasına geçen vatandaşlar fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Bazı vatandaşlar ise meydana konulmuş olan damat ve gelin maketlerinin arkasından başlarını çıkartarak fotoğraf çektirdi.

beyoglu-sevgililer-gunu-3
Sevgililer Günü’nün her zaman düşünülen ekonomik bir gün olduğunu ifade eden bir vatandaş, “Sevgiyi belirtmenin günü yok. Sevgi her zaman söylenebilir ama böyle küçük anımsatıcı şeylerle insanlara hoş zamanlar yaşatmak, küçük bir şey de olsa sevdiğini ve sevildiğini anlatmak bence çok güzel bir şey. Güzel bir organizasyon olmuş, güzel görünüyor. İstiklal Caddesi hareketli bir yerdir. Her kesimden insanların katıldığı bir yerdir. O anlamda güzel ama bugünü yaşamak gerekir. Ancak insanın her gün sevdiğini ve sevildiğini söylemesi gerekiyor” dedi.İSTANBUL (İHA)

beyoglu-sevgililer-gunu-5

 

Galeri
📆 14 Şubat 2014 Cuma 14:18   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR