MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Manşet, Toplum » BİNGÖLLÜLER FESİH ZEKİ MERT’İ BAĞRINA BASTI
BİNGÖLLÜLER FESİH ZEKİ MERT’İ BAĞRINA BASTI

Bingöl bağımsız Milletvekili adayı Fesih Zeki Mert,Bingöllüler den tam not almaya devam ediyor.

Yaptığı seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Mert göz dolduran projeleri ile Bingöl halkının gönlünde taht kurdu.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, binlerce Bingöllü hemşerisiyle bir araya gelerek, projelerini anlattı.

Bingöl gençlerine hazırladığı ve 14 Mayıs seçimlerinden sonra hayata geçireceği projelerini anlatan Mert, Bingöl’ün her köyüne, mahallesine, ilçesine ulaştıklarını çok aktif bir seçim kampanyası yürüttüklerini söyledi.

Bingöllü hemşerilerine destekleri için teşekkür eden Fesih Zeki Mert, “Kısa zamanda gösterdiğiniz ilgi için şükranlarımı sunarım. Bingöl’ün evladına sahip çıktınız, bağrınıza bastınız” dedi.

Salondaki gençlerin coşkulu tezahüratları üzerine gençlere yönelik projelerini en kısa zamanda hayata geçireceği sözünü veren Mert, seçim kampanyasında gönüllü olarak yer alan gençlerle her zaman bir araya geleceğini de sözlerine ekledi.

BEN SEÇİLDİĞİM ZAMAN İYİ Kİ BİZİM VEKİLİMİZ OLMUŞSUNUZ DİYECEKSİNİZ

Fesih Zeki Mert, projelerine, seçim beyannamesinde vaatlerine özellikle Bingöllü kadın ve genç seçmenin sahip çıktığını ve destek verdiğini belirterek, “Bingöl kadınlarının ve gençlerinin desteğini ve bana olan inançlarını boşa çıkartmayacağım. Kadınların ve gençlerin geleceği için çok çalışacağım ve onlara layık bir milletvekilliği yapacağım” diye konuştu.

Bingöl’de değişimin 14 Mayıs’tan sonra milletvekili seçilmesiyle başlayacağını vurgulayan Mert, “Bingöl tek yürek olmuş, Fesih Zeki Mert diyorsa Bingöllüleri yarı yolda bırakmayacağım. Hayallerini gerçekleştireceğim, rüyalarını gerçeğe dönüştüreceğim. Gençlerin Fesih abileri her zaman yanlarında olacak” dedi.

BİNGÖLLÜ ANALAR ÇOCUKLARINI GURBETE GÖNDERMEYECEKLER

‘’Bingöllü gençler gurbeti sadece türkü sözü olarak bilecek”

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Fesih Zeki Mert, projeleriyle Bingöl’ün istihdam potansiyelini artıracaklarını belirterek, “Tek amacım Bingöl’ün beşeri, insan zenginliğinin yine Bingöl’de kalması ve şehrine fayda sağlamasıdır. İstiyorum ki gençlerimiz gurbeti sadece türkülerdeki bir söz olarak bilsin. Bingöllü analar, gurbetteki evlatlarının yolunu gözlemesin” dedi.

Bağımsız aday Fesih Zeki Mert, Bingöllülerin hayatına dokunacak onlarca projesi bulunduğunu projelerin bazılarını kendi öz kaynaklarıyla yapacağını, seçilmesi halinde projelerini hayata geçireceğini belirtti. Mert, mali ve beşerî potansiyelin de hazır olduğunu söyledi. Bingöl’de vatandaşların ortak sorununun işsizlik olduğunu belirten Mert, Bingöl’ün işsizlik sorununu çözecek pek çok projesi olduğunu kaydetti. Gençlerimizin İşsizlikten sebep doğduğu büyüdüğü memleketlerini bırakıp gurbete gitmelerini engellemeliyiz dedi.

Bingöl Bağımsız Milletvekili Adayı Mert:

“Bingöl’ü yatırımcılar için cazibe merkezi haline getireceğim”

Mert, ‘’Önem verdiğim projelerimden biri  ‘Hesarek Kayak Merkezi’dir. Kayak merkezine yatırım yapılarak daha güvenli ve konforlu hale getirilerek turistlerin ilgisi çekilecek. Yeni proje ile kayak merkezini yazın da turizme açık hale getireceğiz. Yapacağımız proje içinde Avm, lunapark, seyir teras restorant, düğün salonları, kiralanabilir havuzlu villalar, aqua park, profesyonel futbol ve basketbol sahaları, helikopter pisti, açık otopark, teleferik ve birçok sosyal tesis yer alacak.  Bingöl’ü yatırımcılar için cazibe merkezi haline getireceğim. Böylelikle hem turizm açısından hem de istihdam açısından Bingöl kazanacak Bingöllü kazanacak.’’ Gençleri şehirlerinde tutmanın yolunun da şehirlere yeni istihdam alanları kazandırmaktan geçtiğine işaret eden Mert, “Bingöl yatırımın sanayinin, üretimin merkezi, bölgesinin kalkınmada öncüsü olabilir. Doğru projeler ve Bingöllülerle birlikte atılacak her adım, şehrimize kazanç olarak geri dönecektir” ifadelerini kullandı.

Galeri
📆 07 Mayıs 2023 Pazar 21:34   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR