MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Politika, Toplum » BİNLERCE KİŞİ İSTİKLAL YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI
BİNLERCE KİŞİ İSTİKLAL YÜRÜYÜŞÜNE KATILDI

Anadolu Birliği Partisi (ABP) DSÖ’nün aşı ve test dayatmalarına karşı İstanbul’da Taksim İstiklal Caddesinde Büyük İstiklal Yürüyüşü düzenledi.


Büyük İstiklal Yürüyüşüne Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın başta olmak üzere yürüyüşe destek veren STK’lar ve siyasi partiler ile binlerce kişi katıldı.  


Ticari Sıvı konusunda dayatmalara son verilmesini isteyen kalabalık yağmura rağmen Büyük İstiklal Yürüyüşünü tamamladı. 


Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, burada yaptığı konuşmada, “Peygamber Efendimiz ne diyor; aldatan bizden değildir diyor değil mi. Onun için bunlar bizi aldatıyor, bunlar bizlerden değil, bizde onlardan değiliz. Biz onlardan değiliz yani Hakimiyet kayıtsız şartsız Allah’ındır, Arkadaşlar bizim de iki yolumuz var; bir şeytani bir rahmani. Bunlar şeytani yollarında devam etsinler, bizde rahmani yolda Allah’ın izniyle hepinizle birlikte hedefimize ulaşacağız ve kazanacağız” dedi. 


DSÖ’nün dünyanın terörist örgütü olduğunu dile getiren Yalçın, “Başka örgüt aramayın çünkü bütün dünya milletlerine karşı savaşan DSÖ biran önce memleketimizden, ülkemizden, vatanımızdan, vatan topraklarımızdan defolup gitsinler. Defolup gitsinler ki biz halkımızla kucaklaşalım. Ne yaptılar bizlere mesela camilerde hani mesafe vardı, biz yıllardır camiye girdiğimizde ne yapardık safları sıkılaştırın derdik. Ne oldu saflarımıza, biz bu kadar saf mıyız? Her yerde sesimizi çıkaralım ve asla bu dayatmalara teslim olmayalım” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından yağan yağmura aldırış etmeyen binlerce kişi TRT binası önüne gelerek basın açıklaması yaptı. Açıklama sonrası grup olaysız bir şekilde dağıldı.

Galeri
📆 13 Aralık 2021 Pazartesi 22:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR