MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Etkinlikler, Manşet, Sultanbeyli » Binlerce Kişi Ramazan Etkinliğinde Buluştu
Binlerce Kişi Ramazan Etkinliğinde Buluştu

Ramazan ayı etkinliklerini Kent Meydanı’nda gerçekleştiren Sultanbeyli Belediyesi, bu kapsamda binlerce kişinin katıldığı unutulmaz bir programa imza attı. Programa gelenler meydana sığmadı.
Sokak iftarlarını Kent Meydanı’nda düzenlediği Ramazan’ın ruhuna uygun etkinliklerle taçlandıran Sultanbeyli Belediyesi, farklı isimleri ilçe halkıyla buluşturmaya devam ediyor. Turgut Reis Mahallesi’nde düzenlenen iftar programının ardından Kent Meydanı’nda Ramazan etkinliği düzenlendi. Etkinliğin konukları Abdurrahman Önül ve Prof Dr. Nihat Hatipoğlu’ydu.
Kent Meydanı’nda program öncesi konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, ilçede yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Gündemde olan Mısır darbesi ve İslam dünyasının içinde bulunduğu durum hakkında da konuşan Keskin, alanda bulunan binlerce kişiden zulme uğrayan halklar için dua istedi.
İlçeye Unutulmaz Bir Konser
Birbirinden güzel ilahiler ve tasavvuf müziği eserleri seslendiren Abdurrahman Önül, Hatipoğlu’ndan önce çıkarak Sultanbeyli halkına unutulmaz bir konser verdi. Farklı eserler seslendiren Önül, Sultanbeyli halkına eşsiz bir akşam yaşattı.
“Her Şeyin Başı Sonu O”
Önül’ün ardından Sultanbeylililerle buluşan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, “Bu sene ben muhabbetullah Allah sevgisi, Allah aşkı konularını gücüm yettiğince ele alıyorum” dedi. Namaz kılmanın ve günahtan uzak durmanın sebebinin Allah’ı sevmek olduğunu kaydeden Hatipoğlu, “Her şeyin başı o, sonu o, lütfeden o. İnsan nasıl sevmez Rabbini” şeklinde konuştu. Kendisini dinleyenleri bazı konularda uyaran Hatipoğlu, alanda bulunanların şuan ki yaşantılarını Ramazan ayından sonra da devam ettirmelerini istedi.
Sultanbeyli’ye daha önce de geldiğini ifade eden Hatipoğlu, Kent Meydanı’nı bu yıl daha kalabalık gördüğünü kaydetti.

Allah’a yaklaşmanın yolları var diyen Hatipoğlu, insanların Allah’a muhtaç olduğunu kaydederek, “Allah’la yakınlaşmak için dua ve ibadet yollarını denemek lazım” dedi.
Hatipoğlu Sultanbeyli Kent Meydanı’nda bulunan binlerce kişiye dua ettirerek programına son verdi. .

📆 21 Temmuz 2013 Pazar 13:19   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR