MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » ”BİR ACAYİP ZOR YARIŞ”
”BİR ACAYİP ZOR YARIŞ”

 Cumhuriyet Halk Partisi  Kartal İlçe  kongresi sürecindeyiz, delege seçimleri oldu,her mahalle kendince seçimini yaptı. Bu durum kongre sandığına  nasıl yansır yaşayıp  göreceğiz.

Şu  anda Ak diyen delege sandık başında Kara dermi bilinmez bence delege seçimlerinden  çıkan sonuçlara Başkan adaylarının çok  güvenmemesi lazım diye düşünüyorum seçim sonucu herzaman süprizlerle doludur.
Baştada dedikya zor bir yarış ,aslında hiç zor değil adaylar ve partililer bu süreci kendileri zorlaştırıyor.

Şu anda kimbilir kimler kimlerle  dargın,küs oysa önümüzdeki yerel ve genel seçimlerde yine bir olup partinize çalışmayacakmısınız?


Şu ilçe Başkanlığı için göstermiş olduğunuz çabayı performansı yerel ve genel seçimler içinde gösterseniz hem,Kartal Belediyesi iktidarının devamı,hemde Ülkede en azından Hükümet ortağı olmak  hatta iktidar olmak hayal değil.
Adaylarında seçim sürecinde koltuğu kapmak adına seçmenine,delegesine boş beleş vaatlerde bulunmamasını insanları’da boş yere bir şeyler için ümitlendirmemesi’ni istiyorum.


Delegelerinde ayni şekilde adaylardan yapamayacakları şeyleri istememesi gerek.
Neticede o koltuğa oturacak kişi o makamın ağırlığının bilincinde olması lazım.
90 yıllık köklü bir partinin İlçe Başkanı olmak kolay değil.
Kartal gündemini meşgul eden ve herkesin sonucunu merakla beklediği bu seçimlerin bu mantıkla önce Parti menfaatleri diyerek sonuçlanmasını dilerim. 


”Güzel  günler  göreceğiz çocuklar, diye  meydanlarda söz verdiğimiz çocuklarımıza ,mahçup olmamak için ,onların yüzüne bakabilmek için Mustafa Kemalin bizlere emanet ettiği bu Cumhuriyeti İlelebet payıdar kılmak için ben değil  biz diyen anlayışıyla yapılıcak bir seçim olması dileklerimle…”

Saygılarımla

📆 17 Ekim 2017 Salı 21:29   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR