MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Spor, Toplum » Birlikteliğe ihtiyacımız var.
Birlikteliğe ihtiyacımız var.

Kocaelispor karşılaşması sonrası bir açıklama yapan Kartalspor Teknik Direktörü Önder Deniz Kolgu, bu kadar pozisyon yakaladıkları bir karşılaşmadan puansız ayrılmanın çok acı olduğunu söylerken herkesi Kartalspor etrafında kenetlenmeye davet etti.

Kolgu; Kocaelispor karşılaşmasında ortaya koyduğumuz mücadeleden ve oyun disiplininden oldukça memnunum fakat böyle bir deplasmanda bu kadar fırsat yakalayıp sahadan puansız ayrılmak çok acı.

Maçın geneline baktığımızda bizim takımımız adına da, rakip takım adına da gol olabilecek pozisyonlar gol olmadı, gol olmaması gereken bir pozisyon gol oldu. Özellikle Sinan Pektemek’in atılması sonrasında hemen o esnada gol olması planlarımızı alt üst etti. Oyunu en azından 4-5 dakika tutabilmeliydik o zaman oyunun seyri değişirdi ama yapamadık.

Çok önemli bir yarış içerisindeyiz, bu yarış içerisinde takımımda bu tip önemli takımlara karşı neler yapabileceğini gösterdi, göstermeye de devam ediyor. En önemli hadiselerden bir tanesi şu ki, bir camianın bütünleşmesi bir anda maçın dengesini lehlerine çevirebiliyor. Verilmeyen tartışılmaz çok net penaltımız var ama Kocaelispor seyircisi verdirtmedi o penaltıyı, dolayısıyla bizimde bu büyük mücadelede kesinlikle kenetlenmemiz gerekiyor. Kartalspor’u yaşatmak içim çok çaba harcıyoruz, herkesi Kartalspor etrafında kenetlenmeye davet ediyorum.

Artık son çeyrekteyiz kendime ve takımıma inanıyorum Kartalspor profesyonel ligde yaşayacaktır ama birlikteliğe ihtiyacımız var.

Galeri
📆 16 Mart 2017 Perşembe 13:27   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR