MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » Boğaz köprüsünde Trafik Selfie’si
Boğaz köprüsünde Trafik Selfie’si

Metrobüs seferleri yapılamayınca Boğaziçi Köprüsü’nden yürüyerek geçen vatandaşlar köprü üzerinde selfie çekti.
D-100 Karayolu Zincirlikuyu mevkiinde bir kamyonun kontrolden çıkarak metrobüs bağlantı yolundaki bariyerlere çarpması sonucu sabah saatlerinde hem trafik yoğunluğu yaşandı, hem de metrobüs seferleri aksadı. Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmeye çalışan vatandaşlar çareyi yürümekte buldu. Boğaziçi Köprüsü’nü yürüyerek geçen vatandaşlar ilginç görüntü oluşturdu. Vatandaşlardan bazıları duruma tepki gösterirken, bir çoğu da anın tadını çıkardı. Köprüyü yürüyerek geçen bazı gençler, korkuluklara yaslanarak Boğaz’a karşı selfie çekti.
Köprüde araçların yanında yürüyen vatandaşlar, köprü üzerinde otobüsleri durdurup binmek istedi. Ancak araçlar durmayınca vatandaşlar yürümeye devam etti. Köprü bitiminde ise vatandaşları polis karşıladı. Yoldan geçen araçları durduran polis ne yöne gittiklerini sordu. Aynı yöne gidecek olan vatandaşlar bu araçlarla gönderildi. Halk otobüsünü durduran bir polis memuru ile vatandaşlar arasında ise ilginç diyaloglar yaşandı. Polis, durdurduğu otobüse binmesi için vatandaşları davet etti.
Fakat vatandaşlar otobüse binmeyince polis, “Siz de araç beğenmiyorsunuz” diyerek serzenişte bulundu.
Bir süre aksayan metrobüs seferleri normale dönünce köprü üzerindeki yürüyüş de sona erdi. Yol üzerinde duran metrobüsler, yürüyen vatandaşları alarak yola devam etti. Köprüyü yürüyerek geçen bazı vatandaşlar, “Köprü üzerinde yürümek şahane. İlk defa yürüyoruz” derken, bazıları da, “Trafik rezalet” dedi.
İSTANBUL(İHA)

📆 12 Mayıs 2014 Pazartesi 12:04   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR