MENÜ ☰
.
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Kültür-Sanat, Manşet, Toplum, Tuzla » Bolulular Tuzla’da Buluştu
Bolulular Tuzla’da Buluştu

 

Tuzla’dan Anadolu’ya Yöresel Geceler, Bolulular Gecesi ile devam etti.

 

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Bolulular Gecesi’ne Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ve eşi Dr. Fatma Yazıcı, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, İstanbul Bolulular Platformu Başkanı Mustafa Özkul, İstanbul Bolulular Platformu Başkan Yardımcısı, Tuzla Dernekler Platformu Başkanı Recep Demir, Tuzla Bolulular Derneği Başkanı Serdar Toprak ilke Tuzla’da yaşayan Bolulular katıldı. www.tuzlaweb.tv’den canlı yayınlanan gecede, Bolu’nun zengin yemek çeşitleri standlarda tanıtıldı, Bolu yöresine has ürünler sergilendi,yerel sanatçılar konuklara müzik ziyafeti sundu.

Tuzla Bolulular Derneği, geceye katkılarından dolayı Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya plaket vererek teşekkür etti. 

 

bolulular-tuzlada

Kültürümüzün Güzelliğini ve Zenginliğini Birlikte Yaşıyoruz

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı gecede yaptığı konuşmada yöresel gecelerin birlik ve beraberliği güçlendiren, kültürleri hem topluma tanıtan hem de gelecek kuşaklara aktaran bir rolü olduğunu söyledi. Başkan Yazıcı, “Yöresel Geceler, Hemşehri Dernekleri Festivali ve Kadın Şöleni ile Tuzla’da birlik ve beraberliğimizi güçlendirmeyi, kültürümüzü yaşatmayı ve tanıtmayı amaçlıyoruz. Kültürümüzün güzelliğini ve zenginliğini birlikte yaşıyor, birlikte paylaşıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

Galeri
Etiketler: ,
📆 09 Aralık 2013 Pazartesi 14:48   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR