MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Belediye, Flaş, Genel, Kartal, Manşet, Politika, Toplum » Bu CHP bu Kartal’ı alır
Bu CHP bu Kartal’ı alır

CHP MERKEZ SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Kartal Belediye Başkanı ve Adayı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Açılışa Başkan Öz’ün yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CHP Genel Başkan Yardımcılığı yapmış olan Mustafa Özyürek, CHP İlçe Başkanı Av. Kamer Gök, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Gülçin Zaza, Gençlik Kolları Başkanı ve Sanatçı Onur Akın ile çok sayıda partili ve Kartallı vatandaşlar katıldı.

skm acılısı-kartal

Eski Üsküdar Caddesi üzerinde gerçekleşen açılışa binlerce kişi katıldı. Başkan Altınok Öz, Kartal Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek “Miting yapmadık ama miting gibi bir katılım oldu. Bu nedenle sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Altınok Öz, vatandaşların yoğun tezahüratları arasında Kartal’da yapılan çalışmaları özet olarak anlattı ve Onur Akın’ın seslendirdiği yeni seçim şarkısını da ilk kez halka tanıttı. Vatandaşlar,  beğendikleri şarkıya açılış boyunca eşlik ederken bir yandan da “Arsızı uğursuzu Kartal’dan kaçıralım” diye slogan attılar.

unnamed

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı,  Kartal Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında halka seslendi.  Salıcı, “Değerli Kartallılar, Sayın Başbakan görsün bakalım buraları. Başbakan Afyonkarahisar’da dedi ki; ‘CHP, hak etmediği şekilde Sarıyer’de seçime girecek.’ Öyle bir anlattı ki sanırsınız mağdur olan kendisi.. Bu mağdur edebiyatını iyi yapıyor biliyorsunuz. Sarıyer’de CHP’nin evrakları zamanında teslim ettiğine dair tutanak tutulmuş, altında da AKP’li parti yetkilisinin imzası var. Şimdi burada birisi yalan söylüyor, kim yalan söylüyor? Bunların ayakkabı kutularından milyonlar çıktı mı? Diyorlar ki ‘Bizim yolsuzlukla ilgimiz olamaz.’ Ayakkabı kutusundan para çıkıyorsa, yatak odasından üçer beşer çelik kasalar çıkıyorsa vatandaş buna ne der? Genel Başkanımız diyor ki ‘Bir hırsız var ama bunun bir de başı var. Ona da baş çalan derler’ dedi.

KARTAL SKM ACILIS (5)
Sarıgül: “İstanbul’u Halkla Birlikte Yöneteceğiz”

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül de yaptığı konuşmada, “Başbakan Konya’ya gidiyor, İstanbul’dan bahsediyor. Başbakan Ankara’ya gidiyor, İstanbul’dan bahsediyor. Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyoruz, Başbakan İstanbul’dan bahsediyor. Başbakanın aklı İstanbul’da fikri Sarıgül’de.. İstanbul’u halkla yöneteceğiz. Kadir Topbaş ise artık torunlarına vakit ayırsın. Nasıl bize oy verenin hakkını koruyacaksak AKP’ye oy veren vatandaşın da hakkını koruyacağız. ‘Büyükşehir Belediyesi’nde binlerce insan çalışıyor. CHP gelirse sizi işten atar’ diyorlar. Altınok Öz Başkanım da Kartal’ı AKP’den aldı ancak hiçbir işçiyi işinden etmedi. Biz de Büyükşehir’i aldığımızda kimseyi işinden etmeyeceğiz. Kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız. Türbanlı bacımız da açık bacımız da bizim. Artık kimse başörtüsü üzerinden siyaset yapmasın. Biz ‘Bismillah’ diyerek yola çıktık. Eğer bu ülkede ‘Bismillah’ diyebiliyorsak Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etsinler. Hem İslam ülkesi olup hem de Cumhuriyeti devam ettiren tek ülkeyiz. Bunu Mustafa Kemal Atatürk’e borçluyuz. Bizim hünkarımız der ki ‘İncinsen de incitme..’ Biz, kimse için kötülük düşünmüyoruz. Biz, Hünkar Hacı Bektaşi Veli’nin izinden yürüyoruz. Bir mıh bir nalı kurtarır. Bir nal bir atı, bir at bir komutanı, bir komutan bir orduyu, bir ordu bir ülkeyi kurtarır” dedi.

Galeri
📆 25 Şubat 2014 Salı 11:39   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR