MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Kartal, Manşet, Toplum » ”BU KIŞ KIZILAY’LA ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK”
”BU KIŞ KIZILAY’LA ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK”

Türk Kızılay’ı İstanbul şube, Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalış ve ekibinin  düzenlemiş olduğu sosyal yardım faaliyetleri kapsamında 7/16 yaş aralığında 900 Öğrenciye takriben 6700 parça kıyafet yardımı yaptı..

Türk Kızılayı İstanbul şube Soğanlık Temsilcisi Murat Çalış Kartal ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin okul yetkilileri tarafından tespit edilerek , ihtiyacı olan öğrencilere giyim yardımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Sayın Çalış , kartal bölgesinde okullarda okul müdürleri tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi öğrencilerin Kızılay Soğanlık temsilciliği olarak 900 öğrenciye giyim yardımı yaptıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“NE KADAR ÇOK ÇOCUK MUTLU EDEBİLİRSEK BİZDE O KADAR MUTLU OLUYORUZ ”

Başta Türk Kızılay’ı olarak bize bu imkanları sağlamak icin canla basla çalışan TÜRK KIZILAYI Genel Başkanı Sayın Kerem Kınık  bey başta olmak üzere Genel Sekreterimiz sayın Hüseyin Can ile genel merkez yönetim kurulu üyelerimiz çok değerli istanbul Şube Başkanım İlhami Yıldırım a Merter Şube Başkanı Erhan Tan BaŞkanım ile Türk Kızılay’ı Ailesi şebe başkanlarını ve özellikle Türk Kızılay’ı İstanbul şube müdürümüz Musa  Karabulut’a sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Kurulduğumuz 2012 yılından itibaren yaptığımız yardımlar katlanarak devam ediyor..

“Yaptığımız bu yardımlar ile öğrencilerimizin yüzünü güldürmeye çalışıyoruz. İyilik yolunda yardımlarımız artarak devam edecek. Bu çalışmamızda ilk kez ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimiz okul yetkileri tarafından belirlenerek listeler bize teslim edildi. Bizde Kartal’da bulunan tüm okullardaki ihtiyacı olan öğrencilerimize cok daha güvenli ve hızlı bir şekilde ulaştık.

Giyim yardımında öğrencilerimiz için soğuk kış günlerinde üşümemeleri için montlar ,kazaklar, pantolonlar eldiven gibi kışlık malzemeler bulunmaktadır. 

Sevgili öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak onların bir eksikliğini gidermek için uğraşıyoruz. öğrencilerimiz bizlerin ,geleceği ve teminatlarıdır onlar için yaptığımız küçücük bir yardımın bizler için kıymeti büyüktür.

Türk Kızılayı 149 yıllık bir geleneğin yansıması olarak Dil din ırk ayrımı yapmaksızın tüm dünyadaki Mazlum insanların yanındadır Bizler ihtiyaç sahibi Mazlum insanlar için buradayız dedi.

Türk Kızılay’ı istanbul şebe Soğanlık temsilcisi Murat Çalış’ın düzenlemiş olduğu yardım etkinlikte, Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Rıza Aka 118 koli yardim malzemesini teslim alan sayın Aka  yardımla ilgili şu ifadelere yer verdi;

Türk Kızılay’ı dünyanın her yerine ihtiyacı olan herkese el uzatmaktadır,tabi ki her yardım çok değerlidir bugün buradaki öğrencilerimize yapılan yardım benim açımdan çok anlamlı bir yardımdır.. Çünkü öğrencilerimiz bizler için çok kıymetli varlıklardır,malum kış ayındayız ve okullarımızda bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için çok faydalı bir yardım olarak görüyorum.Böylesi anlamlı bir yardıma vesile olan, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi..

Türk Kızılay’ı Soğanlık Şube Temsilcisi Murat Çalışın  düzenlemiş olduğu Yardım etkinliğine;

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Ali Rıza Aka Ak parti İlçe  Başkan yardımcısı ,Altan Yıldırım, Ak Parti Kartal İlçe Yöneticisi Aydın Yavuz,Ak Parti Kartal İlçe Yöneticisi Deniz Özbek,Yeni söz Gazetesi İmtiyaz sahibi Müslüm İnan, ile Kızılay gönüllüleri Ertan Çalış ….
katıldı..

Bizde Türk Kızılayı’nın bu anlamlı yardımları için tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz..

HABER FOTO;NURAY YILMAZ

Galeri
📆 28 Kasım 2017 Salı 09:20   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR