MENÜ ☰
..
Mart 2024
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » BU KURABİYENİN İÇİNDE KAHRAMANLARIN YÜREĞİ VAR
BU KURABİYENİN İÇİNDE KAHRAMANLARIN YÜREĞİ VAR
MİNİK ELLER KOCAMAN YÜREKLERİYLE KURABİYE YAPTI

BU KURABİYENİN İÇİNDE KAHRAMANLARIN YÜREĞİ VAR

Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi bünyesindeki onkoloji hastanesinde tedavileri devam eden çocuklar “kanser birlikte yenilir” dedi ve kanserle savaş haftası kapsamında kek ve kurabiye yaptı. Çocukların el emeği ile hazırlanan onlarca kek ve kurabiye fırına verildikten sonra diğer hastalara dağıtıldı.
BU KURABYENN__ NDE_ KAHRAMANLARIN_ YRE _VAR

Sevgi ve umut dolu eller, büyük güzellikler yaratmak için bir araya geldi. Kanser ile mücadele eden ve mücadelelerini büyük bir cesaret ile sürdüren çocuklar, “Kanser Birlikte Yenilir” moral etkinliği kapsamında bir araya geldi. Çocuklar için Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi bünyesinde özel bir kurabiye atölyesi kuruldu. Hastanede tedavi gören ve bu nedenle dışarıya çıkamayan çocuklar kepleri, merdaneleri ve beyaz önlükleriyle bir masa etrafında biraraya getirildi ve pasta ustalarından kurabiye yapmayı öğrendi.

Yaklaşık 2 saat süren, çocukların hamura, una , şekere dokunmasına ve renklerle hayal dünyalarını yansıtmasına olanak sağlayan etkinlikte, çocuklar renkli şeker hamurlarıyla süsleme de yaptı. Kek Perisi olarak tanınan Başak Ergen çocuklara kurabiye süslemeyi, Double Tree By Hilton İstanbul Moda’nın Pastane sorumlusu Tuba Aksu da hamura şekil vermeyi öğretti. Bu anlamlı sosyal sorumluluk projesinin destekçilerinden Doğa Okulları ve İyilik İçimizde Derneği de çocuklara hediyeler dağıttı.

Etkinliğin sonunda hazırlanan kurabiyeler fırında pişirildi, “Bu kek kanser tedavisi gören çocuklar tarafından hazırlanmıştır” notuyla, hastane içinde kurulan stantta dağıtıldı.

Çocukları en yakından tanıyan isimlerden biri olan Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi Çocuk Hemotoloji servisi sorumlu hemşiresi Zümrüt Dilber “Bu etkinlik için günler öncesinden heyecanla hazırlanmaya başladılar. Bu çocuklar hastalıkları nedeniyle dışarı çıkamıyor. Bu nedenle sosyal ilişkilerini de geliştirebilecekleri böylesine etkinliklere çok ihtiyaçları var. Burada bel,ki yaptıkları kurabiyeleri yiyemiyorlar, ancak yaşadıkları mutluluk bir pastane dolusu kurabiye yemelerine eş değer” dedi.

Galeri
📆 09 Nisan 2016 Cumartesi 19:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR