MENÜ ☰
Mayıs 2024
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Genel, Manşet, Toplum » BU SEMİNERDEN ÖNCE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPMAYIN
BU SEMİNERDEN ÖNCE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPMAYIN

Temizlik, hem evlerimiz hem de kişisel sağlığımız için olmazsa olmazlarımızın başında geliyor, ancak her biri kimyasal maddelerden oluşan temizlik malzemelerini doğru kullanmayı biliyor muyuz? Kağıthane Belediyesi konuyla ilgili toplumdaki bilinci arttırmak adına bir seminer düzenliyor.

Son yıllarda ülkemizde temizlik malzemelerinin sebep olduğu ölüm haberleri sıkça karşımıza çıkmaya devam ederken, Kağıthane Belediyesi bu konuyla ilgili farkındalık üretmek amacıyla bir seminer gerçekleştirecek. Kağıthane Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilecek olan seminere konuşmacı olarak katılacak olan Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Piyasa Gözetimi ve Denetimi Daire Başkanı Meral Karaaslan ile İstanbul Üniversitesi Kimya Bölümünden Prof. Dr. İsmail Boz vatandaşlara temizlik sırasında nelere dikkat etmeleri konusunda tavsiyelerde bulunacak.

Kullanılan temizlik malzemelerinin üzerinde yazan uyarıların nasıl yorumlanması ve ne anlama geldiğiyle ilgili olarak bilgiler aktaracak olan konuşmacılar malzemelerde yanlış etiketlerin nasıl olduğu, oda parfümü gibi sıkça kullanılan ve herhangi bir tehdit olarak algılanmayan ürünlerin ne gibi tehlikeler yaratabileceği gibi farklı bir çok konuya da değinecek.
2015 yılında yapılan araştırmalara göre dünyada yılda 16 bin çocuğun renkli kapsül deterjanları şeker sanarak yemelerinden dolayı zehirlendikleri belirtilirken seminerde özellikle evimizdeki küçük çocuklarımız için almamız gereken önlemler de sıralanacak.
Katılımın ücretsiz olacağı seminer yarın (24 Ağustos Perşembe) saat 10:30’da Kağıthane Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirecek.

📆 23 Ağustos 2017 Çarşamba 13:22   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR