MENÜ ☰
Nisan 2024
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Realty House Gayrimenkul
İstanbul 34 Gazetesi » Alt Manşet, Genel, İlçeler, Kültür-Sanat, Magazin, Manşet, Toplum » Bu Yılın Anneler Günü Sembol Annesi Hazal Kaya
Bu Yılın Anneler Günü Sembol Annesi Hazal Kaya

Kadınların ve erkeklerin tutkulu ve bilgili oldukları konularda birbirlerine yardım etmek, hayatın her alanına dair soru sormak ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya geldiği topluluk platformu KızlarSoruyor, topluluğun sesi olan anketlerine bir yenisini daha ekledi. 

Sevgisi, hayatta karşımıza çıkabilecek bütün zorlukların üstesinden gelmemizi sağlayan, en büyük güç kaynağımız kıymetli annelerimizin günü yaklaşıyor. Annelerimizin ne kadar değerli olduklarını sevgiyle hatırlamak ve bu özel gününü kutlamak için KızlarSoruyor tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yılın Sembol Annesi anketlerinin sonuçları açıklandı.

‘Yılın En Favori Influencer Annesi’ ve ‘Yılın Anneler Günü Sembol  Annesi’  Kimler Oldu?

Varlığına bir gün değil her gün şükrettiğimiz, hayat yolumuzun ışık saçan rehberleri, daimi öğretmenlerimiz annelerimiz için hazırlanan ankette, KızlarSoruyor geleneksel sorusunu sordu ve ‘Anneliğiyle yüzündeki gülümsemenin sebebi olan ‘Yılın Sembol Annesi’ kim?’ dedi. 

Toplamda 22.945 oyla, genel oyların %45’ini alan Dilan Polat ‘Yılın En Favori Influencer Annesi’ seçilirken, ikinci ankette 5661 oyla oyların 40’ını toplayan Hazal Kaya ise ‘Yılın Anneler Günü Sembol  Annesi’ olmayı başardı.

Anneler Günü Anketi Çekişmeli Geçti

‘Anneliğini görmek, içimde güneşli bir günün sevincini yaşatıyor dediğin; sendeki anne sevgisini hatırlatan, dünyalar tatlısı çocuklarıyla olan ilişkisi yüzünde kocaman bir gülümsemeye sebep olan ünlü annelerimizden hangisi senin gözünde ‘Yılın Sembol Annesi’ olmalı?’ diyen topluluk Hazal Kaya cevabını verdi.

Ünlüler dünyasından 7 adayın arasından seçilen Hazal Kaya, %17 oy alan Berfu Yenenler ve %11 oy alan Öykü Karayel’i geride bırakarak 2023 Yılının Sembolü Ünlü Anne olmayı başardı.

Sosyal medyada her gün ilgiyle takip edilen, aileden biri gibi görülen, birkaç gün göremeyince “İyi misin, ortalarda yoksun?” diye DM atılan çok sevgili influencerlarımızın aday olduğu ikinci ankette Seda Özkan ve Dilan Polat arasında güzel bir çekişme yaşanırken ipi göğüsleyen, yardımları ile olduğu kadar sosyal medyada eşi ve çocukları hakkındaki paylaşımları ile de çok konuşulan bir isim olan Dilan Polat oldu. 

‘Yılın Sembol Annesi’ anketimize katılarak, anneliğiyle kalbine dokunan tüm adaylar başta olmak üzere bir canlının yetişmesine emek veren tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyoruz. 

📆 12 Mayıs 2023 Cuma 21:58   ·   💬 0 yorum   ·  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

.

ANKET

İSTANBUL'DA HAVA

İSTANBUL

YAZARLAR

YAŞAMIN İÇİNDEN

RÖPORTAJLAR

PİYASALAR